Anlık Bildirim

MSN ve Hotmail Türkiye yayında: 3 aylık 2 GB Hotmail 5.000.000 TL

Yerelleşme konusuna son dönemde oldukça önem veren Microsoft, bunun bir adımı olarak popüler portalı MSN.com'un ve e-posta servisi Hotmail.com'un Türkçe versiyonlarını hizmete soktu.

http://www.msn.com.tr ve http://www.hotmail.com.tr adreslerinden erişilen Türkçe servisler Microsoft'un Türkiye'de önemli işler yaptığı ortakları E-Kolay, Superonline, NTVMSNBC, eStore, vb. tarafından içerik bakımından destekleniyor.

Türkçe servislerin en önemli yeniliği Türkçe Hotmail'in ücretli versiyonunun dünyada ilk kez (MS için) ön ödemeli kazıma kartıyla satışa sunulacak olması.

K.V.K. Shop, D&R mağazaları ve Yay-Sat gazete bayilerinde satılacak olan kazıma kartları üzerlerindeki PIN koduyla 3 aylık süre boyunca 5.000.000 TL (+ KDV) bedel karşılığında tümüyle Türkçe arayüz üzerinde 2 GB kapasite ve 1 epostada tam 20 MB dosya eki yollayabilme imkanı sağlayacak. Ücretsiz serviste de yer alan Spam filtresi ve virüs tarama hizmetleri de yine bu serviste aynen bulunacak.

Oldukça pratik olan ve düşük maliyete yüksek kapasite sunan Microsoft'un bu yeni servisi şu anda Türkiye'deki pek çok ISS'nin sattığı ücretli posta kutularından daha ucuza geliyor. Üstelik sık sık yurtdışı seyahat edenler için çok daha pratik bir seçenek.

Sonuç olarak ücretsiz yüksek kapasiteli diğer alternatiflerin (Gmail, vb.) yanında uygun fiyatlı yerelleştirilmiş bir seçeneğin de kullanıcılara sunulması çeşitliliğin artması açısından memnuniyet verici bir durum. Umarız Yahoo, Lycos, vb. diğer büyük firmalar da Avrupa'ya verdikleri önemi ve hizmetleri aynen Türkiye'ye yansıtırlar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim