Anlık Bildirim

PC'de sevilen oyun My Friend Pedro'nun mobil sürümü My Friend Pedro: Ripe for Revenge çıktı

PC'de 2019 yılında çıkış yapan ve bir hayli sevilen aksiyon platform oyunu My Friend Pedro'nun mobil spin-off oyunu My Friend Pedro: Ripe for Revenge çıkışını yaptı.

My Friend Pedro: Ripe for Revenge mobil için çıktı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Devolver Digital'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Deadtoast'un yaptığı My Friend Pedro'nun spin-off mobil oyunu My Friend Pedro: Ripe for Revenge çıkışını yaptı.

My Friend Pedro: Ripe for Revenge, iOS ve Android cihazlar için çıkışını yaptı. Şu anda App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Oyunun tanıtım yazısını, mağaza sayfalarını ve fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

My Friend Pedro: Ripe for Revenge Detayları

Karısını ve çocuklarını kaçırıp onu ölüme terk ettiler. Ama bu muzu ailesinden ayırmak o kadar kolay değil. Arkadaşın Pedro'ya, üzerine mermi serpiştirilmiş buz gibi bir intikam alması için yardım et!

My Friend Pedro; kan, mermi ve muzlarla dolu yepyeni bir mobil macera ile geri döndü! Aksiyonla dolu 37 seviyede yürüyerek, motosiklete binerek ve hatta kaykay kullanarak mermiler yağdır ve ilerle. En iyi puanlar için yüksek nitelikli koreografini planla, kendine güveniyorsun becerilerini Zamana Karşı modunda test et.

Bu muz intikam almak için olgunlaştı. Ya sen?

My Friend Pedro My Friend Pedro My Friend Pedro My Friend Pedro Games Ücretsiz 192,4 MB

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devolverdigital.myfriendpedro

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim