Anlık Bildirim

Netflix, ABD’deki paket fiyatlarına zam yaptı!

Netflix, Kanada'dan sonra ABD'deki üyelik paketlerine de zam yaptı. Zamdan sonra en pahalı paket olan Premium üyelik, 16 dolardan 18 dolara çıktı. ABD dışı pazarlar için henüz zam haberi yok.

Netflix, ABD’deki paket fiyatlarına zam yaptı! Tam Boyutta Gör

Popüler çevrimiçi içerik platformu Netflix, ABD’deki üyelik paketi fiyatlarına zam yapmaya karar verdi. İlk olarak Kanada’da hayata geçirilen uygulama, ABD için de bekleniyordu.

Şirketin Standart ve Premium (özel) üyelik paketlerine yapacağı zam sonrası yeni fiyatlar sırasıyla aylık 14 ve 18 dolar olacak. Üyeler, daha önce standart paket için 13 ve Premium paket için ise 16 dolar aylık ücret ödüyordu. Şirket, aylık üyelik ücreti 9 dolar olan temel (basic) paket fiyatında ise değişikliğe gitmedi. Netflix, Ekim ayı başında Kanada'daki üyeliklere de zam yapmıştı.

ABD ve Kanada dışı pazarlar için henüz zam haberi yok

ABD’den gelen zam haberinin ardından Netflix’in hizmet verdiği diğer pazarlardaki fiyatların akıbetinin ne olacağı ise henüz belli değil. Netflix’in ülkemizdeki mevcut fiyatlandırması ise şöyle:

  • Temel Paket: Aylık 17.99 TL / Tek Cihaz SD Çözünürlük (Aynı anda tek bir cihazda, Standart Çözünürlük ile izleyebiliyorsunuz)
  • Standart Paket: Aylık 29.99 TL / İki Cihaz, HD Çözünürlük.
  • Özel Paket: Aylık 41.99 TL / Dört Cihaz, HD ve Ultra HD çözünürlük.

Zamlı fiyatlar, ABD’deki mevcut Netflix üyeleri için iki ay içinde faturalara yansıyacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim