Anlık Bildirim

CryptoPunk Alien NFT tam 24 milyon dolara satıldı

CryptoPunk koleksiyonuna ait nadir bulunan bir NFT parçası tam 24 milyon dolar civarında bir fiyat etiketi ile satıldı. Şubat ayında ise rekor satışlar görüldü. 

NFT

NFT konseptinin kara para aklama için kullanıldığına dair iddiaları destekler nitelikte inanılmaz ölçekte ticaretler dönüyor. Bored Ape Yacht Club koleksiyonu gibi CryptoPunk koleksiyonu da milyon dolarlara sahne oluyor.

Rekor NFT satışı

Chain.com platformunun patronu Deepak Thapliyal’ın CryptoPunk#5822 NFT modeli için 8000 ETH ödediği ifade ediliyor. Toplamda 23.6 milyon dolar eden bu koleksiyon parçası koleksiyonun en pahalısı, sektörün ise dördüncü büyük NFT satışı haline geldi.

CryptoPunk koleksiyonunun sadece bir haftalık cirosu 31 milyon doları geçti. Bu rakam EA, Take-Two gibi dev şirketlerin haftalarca oyun içi satışlardan kazandığından bile fazla.

NFT sektörüne daha fazla teknoloji ve oyun devinin dahil olacağı tahmin ediliyor. Bununla birlikte kullanıcılara sunumun abartılmaması gerek zira binlerce dijital parça ile adeta pazarı kapatan Ubisoft Quartz NFT koleksiyonu yeniden satışlarda sadece 3000$ üretebildi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim