Yayıncılığını Finji’nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Infinite Fall’un yaptığı macera türündeki Night in the Woods, iOS için çıkışını yaptı.
Oyun şu anda App Store üzerinden 54,99 TL’ye satışa çıkmış durumda. Daha öncesinde PC için de çıkış yapmış olan oyun ödül kazanmıştı. Oyunun fragmanını, mağaza sayfasını ve detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.
Night in the Woods Fragman
Üniversiteyi bırakan Mae Borowski, eskiden bir maden kasabası olan harap olmuş Possum Springs'e dönerek eski amaçsız hayatına devam etmek ve arkasında bıraktığı arkadaşlarıyla bağlarını yeniden kurmak ister. Ancak hiçbir şey eskisi gibi değildir. Yetiştiği kasaba artık farklıdır, arkadaşlarıysa büyümüş ve değişmiştir. Yapraklar yere düşüyor, rüzgar ise gittikçe daha soğuk esiyordur. Işık ortadan kaybolduğunda garip şeyler olmaya başlamıştır.
Ve ormanda bir şey vardır.
Mae'nin büyüdüğü kasabaya ve öteki taraftaki karanlığa yaptığı yolculuğa katıl.
NIGHT IN THE WOODS tanışılacak onlarca karakter ile renkli bir dünyada yapılacak onlarca şey içeren; keşif, hikaye ve karakter odaklı bir macera oyunudur. Eşyaları kır, bas çal, elektrik hatları üzerinde yürü, çatılar arasında zıpla ve karşılaşmak istemediğin harika ve korkunç şeyler keşfet. Evine, yani Possum Springs'e gel ve hayatını mahvet.
Night in the Woods
Games
$5.99
2,1 GB
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.