Anlık Bildirim

NVIDIA Detonator 40.xx'in Getirdikleri

Nvidia geçen hafta beta 40.xx sürücülerini downloadına kendi web sitesinden dağıtmaya başladı. Bu yeni sürücüler hem nv30'a hazırlık hemde Ge-Force 4 Ti 4x00 serisininde extra performans vaad ediyor. Diğer yandan ofis kullanıcıları içinde yeni güzel özellikler içeriyor. Ama önemli olan burda performansını ne kadar etkilediği. GF4 sersisi dışındaki kartlar için hala bir sır olsada yeni sürücüler GF4 Ti 4600 için çok çok işe yaramış.

Testlerdeki artışları sizler için sıralayayım. 3DMark 2001SE %7, Quake III %3, Jedi Knight II%10, Aquamark %21, Return To Castle Wolfenstein %3,5. Benim bu testlerden çıkardığım bazı performans ayarlarının yapıldığı ve ince ayarların artık uygulandığı. Diğer yandan üst seviye hesaplamalar gerektiren günümüzün görüntü kalitesi çok yüksek oyunlarında kullanılmak üzere büyük ynei algoritmalar yapıldığı. Tahminen artık GF4 Ti serisi bundan daha fazla hızlanamaz ama bu artışla bile bazı açıklarını kapattığı söylenebilir.

Ofis yönünde gelen değişmeler ise nView 2.0 ile 32 farklı masaüstünün ayarlanabilmesi, daha kolay arayüz, daha yüksek sayfa transpranlaştırma hızı ve bazı LCD ekranlarda bulunan 90 C dönebilme gibi özelliklere destek. Testleri ve diğer sonuçları görmek için aşağıdaki link'e yeni 40x sürücüleri en azından GF4 Ti 4200'ünüzde denemek içinde Nvidia'ya gidebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim