Anlık Bildirim

Nvidia Tegra tabanlı tablet bilgisayar detaylandı: ICD Vega

Nvidia Tegra tabanlı tablet bilgisayar detaylandı: ICD Vega

Dizüstü bilgisayarlarından sonra dedikoduları uzun süredir devam eden tablet bilgisayarında da Nvidia tabanlı çözümlere yer vermesi beklenen Apple'dan konuyla ilgili resmi herhangi bir açıklama gelmese de alternatif bir üretici tarafından hazırlanan yeni bir tablet bilgisayar, Cuppertino merkezli endüstri devinin gelecek planlarına ışık tutabilir. ICD (Innovative Converged Devices) firması, Nvidia Tegra platformundan güç alan Vega isimli yeni tablet bilgisayarını detaylandırdı. 1366 x 768 piksel çözünürlüğünü destekleyen 15.6-inç boyutunda dokunmatik (resesif) ekrana sahip bilgisayarda, Google Android 2.0 yazılımı kullanılıyor.

373 x 254 x 16 mm boyutlarında ve 1.3 Kg ağırlığında olduğu belirtilen tablet bilgisayarda ayrıca 512MB DDR bellek ve 512MB NAND Flash bellek kullanılıyor. Daha fazla depolama kapasitesi için microSD bellek kartı sltuna sahip olan ICD Vega, entegre akselometre, 1.3 megapiksel çözünürlüğünde entegre kamera, 2G/3G, USB, 802.11 b/g WiFi ve Bluetooth 2.1 gibi kablosuz iletişim teknolojilerine de destek sunuyor. Nvidia Tegra platformu sayesinde yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma desteği de sunacak olan tablet bilgisayarın uzun pil ömrüyle de dikkat çekmesi bekleniyor.

Manyetik şarj istasyonu ile birlikte satışa sunulacak ICD Vega'nın önümüzdeki yılın ilk yarısında lanse edilmesi beklenirken, 7-inç ve 11-inç boyutunda iki alternatif versiyonu da hazırlanıyor.

Nvidia Tegra tabanlı tablet bilgisayar detaylandı: ICD Vega

Nvidia Tegra tabanlı tablet bilgisayar detaylandı: ICD Vega

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim