Anlık Bildirim

Nvidia ve Elsa Workstation Pazarında Beraber

 Elsa bilinen workstation için ekran kartı pazarınının en önde gelen firmalarından. Harika bir software takımları var ve Nvidia artık hardware kısmındaki dünyanın en ileri teknolojilerini en ucuz fiyatlara üretebilen bir şirket. Bu iki dev şirket artık güçlerini resmi olarak birleştirdiler.

   Nvidia daha önce Quadro ile istediğini her ne kadar elde edemesede bu işi başarabilceğini kanıtladı ve Elsa ise Nvidia'dan alıp ürettiği Quadro için çok iyi driver (sürücü-software) yapabileceğini kanıtlamıştı bunun üzerine şirketler arasındaki yakınlaşma büyüdü ve bugün iki şirket bu pazarda resmen beraber çalışacaklarını ilan ettiler.

   Daha önce Elsa'nın türkiye ithalatçısı ile bir konuşmamdan bir kısım aktarıyorum , böylece olayın ne kadar profesyonel olduğunu anlatabilirim ;

   "ELSA ile NVIDIA arasındaki özel bir anlaşma çerçevesinde, Quadro çipini sadece ELSA kullanıyor ve WinNT için kendi sürücülerini yazıyor. Böylece, profesyonel uygulamalarda çıkması muhtemel görüntü sorunlarının da önüne geçiliyor.

   Çünkü, high-end grafik iş istasyonu pazarının %15'ini elinde bulunduran ELSA, SYNERGY ve GLORIA serisi kartlarını profesyonel uygulamalara göre dizayn ve adapte ediyor. COMPAQ, HP, DELL, ACER, SIEMENS-NIXDORF, TRI-STAR gibi üreticilerin bu dünyaya yönelik çözümlerinde yer alan bu ürünlerin tüm optimizasyonları, adı geçen hardware üreticileri ve "software house"lar ile birlikte yapılıyor. "

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim