Anlık Bildirim

Nvidia'nın DirectX 10.1 destekli GeForce GT220 modeli yarın satışa sunuluyor

Fermi kod adını verdiği yeni nesil grafik işlemci mimarisini temel alan GeForce 300 serisini Kasım sonu gibi duyurmayı planlayan Nvidia, DirectX 11 destekli ATi Radeon HD 5700 serisinden bir gün önce yani yarın (12 Ekim) GeForce GT220 modelini duyurmaya hazırlanıyor. Sistem üreticilerinin kullanmaya başladığı GeForce GT220, yarından itibaren tekno marketlerdeki yerini de almaya başlayacak.

40nm üretim teknolojisiyle hazırlanan grafik işlem birimi sayesinde enerji verimli olacağı ve özellikle medya bilgisayarlarını hedef alacağı söylenen GeForce GT220, DirectX 10.1 desteği de sunacak. 128-bit bellek veri yolu desteğine ve 48x paralel işlem birimine sahip olan ekran kartında grafik işlem biriminin 615MHz'de, paralel işlemcilerin 1335MHz'de ve belleklerin de 1580MHz'de görev yapacağı açıklandı.

Üretici firmalar tarafından hız aşırtmalı modelleri de hazırlanan GeForce GT220, PureVideo HD teknolojisi ile yüksek tanımlı videolar için GPU tabanlı hızlandırma da yapabiliyor. Üretici tercihine bağlı olarak üzerinde HDMI ve DisplayPort gibi ara birim teknolojilerine de yer verilecek olan GeForce GT220'nin yurt dışında 55-70 Avro arası fiyatlandırma ile kullanıcıların beğenisine sunulacağı belirtilmekte.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19907 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, Ekran Kartı ve geforce
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim