Anlık Bildirim

OnePlus Buds Pro, aktif gürültü engelleyici ve hızlı şarj desteği ile geliyor

OnePlus, 22 Temmuz’da yapılacak olan Nord 2 5G tanıtımına bir de yeni TWS kulaklığı olan OnePlus Buds Pro’yu ekliyor. Kulaklıkta, aktif gürültü engelleyici ve hızlı şarj özelliği birlikte geliyor.

OnePlus Buds Pro, TWS kulaklık duyuruldu Tam Boyutta Gör

22 Temmuz’da tanıtılması planlanan kulaklık, aktif gürültü engelleyici ve dış sesleri kontrol edebilmek için üç mikrofona sahip olacak. Mevcut olacak aktif gürültü engelleyici donanımının gürültü seviyelerini 15 ila 40 desibel aralığında tutmak için akıllı frekanslar kullanacağı söyleniyor.

OnePlus Buds Pro, Apple’ın AirPods Pro modeline benzeyen bir yapıda olacağa benziyor. Tasarımı mat ve parlak yüzeylerin kombinasyonu şeklinde dizayn edilmiş gözüküyor. Üst kısmı mat, alt sap kısımları ise parlak metalik bir kaplamaya sahip olacak.

OnePlus Buds Pro, TWS kulaklık duyuruldu Tam Boyutta Gör

OnePlus Buds Pro’nun pil ve şarj kutusu bilgileri açıklanmadı. Fakat, kulaklıkların kutusu ile birlikte aktif gürültü engelleyici kullanımda iken 28 saat, kullanımda değil iken ise 38 saate kadar pil ömrü sunacağı vurgulanıyor.

OnePlus Buds Pro’nun şarj kutusunda bir USB-C bağlantı noktası bulunuyor. Bu bağlantı seçeneği ile OnePlus’ın teknolojisi olan Warp Charge(hızlı şarj) ile 10 dakikalık şarjla 10 saatlik pil ömrü elde etmenize olanak sağlayacak. Bununla birlikte, bu hızlara başka şekilde ulaşabilmek için herhangi bir kablo veya adaptör desteği de mevcut olacak. Ayrıca Buds Pro’nun kutusunu herhangi bir kablosuz şarj cihazı ile şarj etme seçeceğini de barındıran özelliği ile şarj konusunda birçok avantaj sunacak gibi görünüyor.

OnePlus, amiral gemisi seviyesindeki Buds Pro TWS kulaklık modelini mat siyah renkte satışa sunacak. 22 Temmuz’da yapılacak tanıtım lansmanında ayrıntılı bilgiler bizleri bekliyor olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim