Anlık Bildirim

Yaklaşan OnePlus Buds Z2'nin teknik detayları ortaya çıktı

OnePlus'ın uygun fiyat etiketiyle piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni kablosuz kulaklığı OnePlus Buds Z2'nin teknik özellikleri belli oldu. Kulaklık, aktif gürültü engelleme sunacak.

OnePlus Buds Z2'nin özellikleri gün yüzüne çıktı Tam Boyutta Gör

OnePlus, geçtiğimiz yıl Ekim ayında tanıtılan OnePlus Buds Z'nin halefini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu ay içerisinde lansmanının yapılması beklenen OnePlus Buds Z2'nin teknik özellikleri ve görüntüleri sızdırıldı. Görüntülerine bakıldığında kablosuz kulaklık iki farklı renk seçeneğine sahip olacak.

OnePlus Buds Z2, açılı kulaklık uçlarına sahip olacak. Genel tasarım açsından selefi ile benzer görünecek.

38 saate kadar çalma süresi sunacak

Buds Z2, Bluetooth 5.2'yi destekleyecek ancak gelişmiş ses akışı codeclerine sahip olmayacak. Kulaklıklar, üç mikrofonla gelecek ve aktif gürültü engelleme(ANC) sunacak.

Kulaklıklar, IP55 korumasına sahip olacakken şarj kutusu, IPX4 su sıçramalarına karşı koruma sunacak.  Her kulaklık 40 mAh pil kapasitesiyle gelecek ve şarj kutusu ise 520 mAh pile sahip olacak. Şarj kutusu, 90 dakikada %0'dan %100'e şarj olabilecek.

ANC açıkken kulaklıklar tek tam şarjla 5 saat çalma süresi sunacak ve bu süre ANC kapalıyken 7 saate çıkacak. Oneplus Buds Z2, şarj kutusuyla 38 saate kadar oynatma süresine sahip olacak.

Ağırlıklara bakıldığında beyaz olan kulaklıkların her biri 4.6 gramken siyah olan 4.5 gram ağırlığında olacak. Şarj kutuları da beyazda 42 gram, siyahta 40.5 gram olmak üzere farklı ağırlıklarla gelecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim