Anlık Bildirim

Oppo Watch Free tanıtıldı: AMOLED ekran, SpO2 ölçümü ve 14 gün pil ömrü

Oppo markası beklenildiği üzere yeni bir akıllı saat duyurdu. Oppo Watch Free isimli model 1.64 inç AMOLED ekran ve 14 güne kadar pil ömrü sunuyor.

Oppo Watch Free tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji devi Oppo, bir süredir söylentilerini duyduğumuz yeni akıllı saatini resmen tanıttı. Oppo Watch Free olarak adlandırılan model, siyah ve altın olmak üzere iki renk seçeneği ile sunulacak. Satışlar ise 30 Eylül tarihinde başlıyor.

Akıllı saat 280 × 456 piksel çözünürlük ve 326 PPI piksel yoğunluğuna sahip 1.64 inç AMOLED ekranla donatıldı. Cihaz, kalp atış hızını ve kandaki oksijen miktarını (SpO2) ölçme yeteneğine sahip. Ayrıca atılan adım sayısı ve yakılan kaloriyi gösterebiliyor.

Oppo Watch Free tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Fiyat etiketi de açıklandı

Oppo Watch Free'de otomatik ekran parlaklığı ayarı için ışık sensörü var. Akıllı saat 100'den fazla egzersiz modu içeriyor. Ayrıca 5 ATM su geçirmezlik derecesi ve Bluetooth 5.0 teknolojisi ile geldiğini belirtelim.

Oppo Watch Free tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Cihaz ihtiyaç duyduğu enerjiyi tek şarjla 14 güne kadar kullanım süresi sağlayan, hızlı şarj özellikli 230 mAh'lik pilinden alıyor. Oppo Watch Free'nin standart modeli 85 dolar, NFC versiyonu ise 93 dolar olarak fiyatlandırıldı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim