Anlık Bildirim

Bethesda'dan sürpriz: Quake'in yenilenmiş sürümü PS4, Xbox One, Switch ve PC için çıktı

Günün ilk saatlerinde ESRB tarafından derecenlendirilen Quake remaster, sürpriz bir şekilde geçtiğimiz saatlerde çıkışını yaptı.

Quake remaster PS4, Xbox One, Switch ve PC için çıktı

Yayıncılığını Bethesda'nın yaptığı, geliştiriciliğini ise id Software'in yaptığı 1996 yılında çıkış yapan Quake'in remaster sürümünden güzel haber geldi.

Günün ilk saatlerinde söylentisi çıkan oyun sürpriz bir şekilde çıkışını yaptı. En azından resmi duyuru görürüz diye beklerken Quake remaster, PS4, Xbox One, Switch ve PC için çıktı. PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonu ise ilerleyen günlerde gelecek. PS4 ve Xbox One sürümüne sahip olanlar yeni nesil için ücretsiz yükseltebilecek. Oyunun Steam sürümüne buradan erişebilirsiniz.

Ayrıca remaster dahil, ilk üç oyunun şu andan itibaren Xbox Game Pass üzerinden erişilebilir olduğunu belirtelim.

Quake Remaster Fragman

Ödüllü id Software tarafından geliştirilen ve çığır açan orijinal karanlık fantastik birincil şahıs nişancısı Quake®, günümüzün klasik tarzdaki FPS'lerine ilham oldu. Quake (Geliştirilmiş) ile orijinalinin özgün, güncellenmiş ve görsel olarak geliştirilmiş sürümünü deneyimle.

Orijinal Oyunu Geliştirilmiş Olarak Deneyimle

Orijinal Quake'in özgün sürümünün; 4K* ve geniş ekran çözünürlük desteği, geliştirilmiş modelleme, dinamik ve renkli ışıklandırma, anti-aliasing, alan derinliği, havaya sokan orijinal oyun müzikleri, Trent Reznor tarafından yapılmış oyun ana müziği ve daha fazlasıyla tadını çıkar. Şimdi Quake oynamanın tam zamanı.

Karanlık Fantastik Hikâyeyi Oyna

Sen, güçlü silahlarla dolu cephaneliğiyle kuşanmış savaşçı Ranger'sın. Büyülü dört rünü bulmaya çalışırken yozlaşmış şövalyeler, deforme olmuş ogre'ları ve dört karanlık boyuta uzanan kuşatılmış askeri üsler, antik orta çağ kaleleri, lav dolu zindanlar ve gotik katedrallerdeki çarpık yaratıklar ordusu ile savaş. Rünleri topladıktan sonra tüm insanlığı tehdit eden kadim kötülüğü yenecek güce sahip olacaksın.

Quake remaster PS4, Xbox One, Switch ve PC için çıktı Tam Boyutta Gör

Orijinali Ve Yeni Genişletme Paketlerini Al

Quake ayrıca iki orijinal genişletme paketi; “The Scourge of Armagon” ve “Dissolution of Eternity”ye ek olarak ödüllü MachineGames ekibi tarafından geliştirilen iki genişletme “Dimension of the Past” ve yepyeni “Dimension of the Machine” ile birlikte geliyor.

Yepyeni “Dimension of the Machine” Genişletmesini Keşfet

Labirentin en derinliklerinde, sadece The Machine olarak bilinen, lavın ve çeliğin özü yatıyor. Zaman ve mekânda kayıp rünleri bir araya getirmek için karanlık güçlere karşı sefere çık, uykudaki makineye güç ver ve tüm dünyaların en büyük tehdidini saklayan portalı aç ve o hepimizi yok etmeden önce onu yok et.

Farklı Platformlarla Birlikte Oyna

Hikâye ve tüm genişletme paketlerini ortak oyunculu oyna veya platform fark etmeksizin arkadaşlarına karşı çok oyunculu maçlara katıl. Platformlar arası oynanış; PC (oyun kumandaları etkin), Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 ve Nintendo Switch cihazlarında destekleniyor.

“Orijinal” ve “Geliştirilmiş” Sürümleri Edin

Quake'in istediğin sürümünü oyna. Quake'e sahip olmak, Quake'in (Orijinal) tamamen modlanabilir, senelerdir değiştirilmemiş sürümüne ve Quake'in (Geliştirilmiş) yeni çıkan, iyileştirilmiş görseller, seçilen eklentiler, geliştirilmiş çok oyuncu desteği, Platformlar arası oynanış, oyun kumandası desteği ve fazlasını içeren sürümüne erişim hakkı verir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10273 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
quake, Quake remaster ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim