Anlık Bildirim

Razer, RGB aydınlatma ve aktif gürültü engellemeye sahip yeni kulaklığını tanıttı: Hammerhead True Wireless

Özellikle oyun dünyasının en popüler markalarından birisi olan Razer, geçtiğimiz saatlerde yeni kulaklığı olan Hammerhead True Wireless'ı tanıttı ve satışa sunulduğunu açıkladı.

Razer'ın yeni kulaklığı tanıtıldı: Hammerhead True Wireless Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasının büyük markalarından birisi olan Razer, geçtiğimiz saatlerde yeni kablosuz kulaklığı olan Hammerhead True Wireless'ı tanıttı.

Aktif Gürültü Engelleme ve RGB Aydınlatmalı: Hammerhead True Wireless

Hammerhead True Wireless isimli yeni kulaklığa baktığımızda şüphesiz ilk başta Razer'ın vazgeçilmezi RGB aydınlatma dikkat çekiyor diyebiliriz. Ayrıca hemen hemen her üst düzey kablosuz kulaklıkta olduğu gibi bu modelde aktif gürültü engelleme özelliği bulunuyor.

Bu yeni modelde Razer'ın ultra düşük gecikmeli oyun modunu (60ms) korunurken ayrıca Razer Chroma RGB™ aydınlatma, çift çevresel gürültü önleyici (ENC) mikrofonlu ileri beslemeli ANC ve kulak içi silikon uçlar eklenmiş durumda. Yeni Hammerhead True Wireless, 32.5 saate kadar pil ömrü de sunuyor. Ses deneyimini daha da geliştirmek için Hammerhead True Wireless kulaklıklar, Razer Audio uygulamasına (Google PlayStore ve Apple App Store) sorunsuz bir şekilde bağlanabiliyor.

Kulaklık şu anda Razer'ın sitesi üzerinden satın alınabiliyor. Fiyat ise şu şekilde: 129.99 $ / 139.99 €.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim