Anlık Bildirim

Razer şimdi de oyuncu sakızı çıkarttı

Oyun esnasında fiziksel durumunuza yardımcı olacak pek çok oyuncu donanımı piyasaya süren Razer, mental durumunuzu da unutmuyor. Şimdi Razer sakızları piyasada.

Razer şimdi de oyuncu sakızı çıkarttı Tam Boyutta Gör

Oyuncu donanımları pazarının ciddi ekiplerinden Razer zaman zaman şaşkınlığa düşürecek işlere de imza atıyor. Geçtiğimiz yıllarda oyuncu enerji içeceği ve oyuncu ekmek kızartma makinesi çıkaran firma şimdi de sakız üretiyor.

Razer Respawn By 5 özellikleri ve fiyatı

Razer Respawn By 5 adıyla piyasaya çıkan sakız Wrigley ortaklığında üretilmiş. Sakızın B5, B6 ve B12 vitaminleri ile yeşil çay ihtiva ettiği belirtiliyor. Böylece oyuncuların odaklanmasını ve hızlı tepki vermesini geliştiriyor.

Razer Respawn By 5 geçmiş yıllarda çıkan enerji içeceğinin tropik etki ve narlı kavun aromalarını sunuyor. Ayrıca soğuk nane aroması ile üçüncü seçeneği eklemiş. Bununla birlikte içeceğin içerisinde kafeini tercih etmeyenler sakıza yönelebilir.

Razer Respawn By 5 oyuncu sakızı 10 paketi 27.99$ olarak ABD’de satılacak. Her kutuda 15 adet sakız yer alıyor. Vergiler hariç ülkemizi düşündüğümüzde 125TL civarına denk geliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5433 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Razer, razer respawn by 5 ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim