Anlık Bildirim

Redmi Smart Band Pro'nun yüksek kaliteli görüntüleri yayınlandı

Çinli üretici Xiaomi, Redmi markası altında yeni bir akıllı bileklik çıkarmaya hazırlanıyor. Redmi Smart Band Pro'nun tasarımını açığa çıkaran yüksek kaliteli görüntüleri paylaşıldı.

Redmi Smart Band Pro'nun yüksek kaliteli görüntüleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Redmi markasının ilk akıllı bilekliği 2020 yılında çıkış yapmıştı. Cihaz, Redmi Band adı altında piyasaya sürüldü. Xiaomi'ye yakın kaynaklara göre şirket önümüzdeki günlerde yeni bir akıllı bileklik duyuracak.

Alman Winfuture.de internet sitesi Redmi Smart Band Pro olarak adlandırılan modelin yüksek kaliteli görüntülerini yayınladı. Akıllı bilekliğin 28 Ekim'de düzenlenecek etkinlikte Redmi Watch 2 ile birlikte tanıtılması bekleniyor.

Redmi Smart Band Pro'nun yüksek kaliteli görüntüleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Büyük ekranla geliyor

Xiaomi, Redmi markalı yeni ürününü Huawei Watch Fit'in ana rakibi olarak konumlandıracak. Akıllı bileklik büyük bir dikdörtgen ekrana sahip olduğunu görüyoruz. Ekran boyutu olarak Redmi Band ve hatta Xiaomi Mi Band 6'yı geçecek gibi duruyor.

Redmi Smart Band Pro'nun yüksek kaliteli görüntüleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Redmi Smart Band Pro, plastik bir kasayla gelecek. Cihazın üzerinde fiziksel tuş yok. Akıllı bilekliğin nasıl bir fiyat etiketine sahip olacağı belli değil. Ancak uygun fiyatlı giyilebilir cihazlar kategorisine dahil olacağı söyleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim