Anlık Bildirim

Aksiyon rol yapma oyunu Quest Hunter, Android cihazlar için çıktı

Aksiyon rol yapma türündeki oyun Android cihazlar için çıkışını yaptı. Oyun daha öncesinde iOS cihazlar için de çıkışını yapmıştı.                                

Rol yapma oyunu Quest Hunter, Android cihazlar için çıktı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini 2 Zombie Games'in yaptığı aksiyon rol yapma türündeki oyun Quest Hunter Android cihazlar için çıkışını yaptı.

Oyunu şu andan itibaren hem Google Play üzerinde hem de App Store üzerinde bulabilirsiniz. iOS cihazlar için olan çıkışını da geçtiğimiz haftalarda yapmıştı. Oyunun fragmanını, mağaza sayfalarını ve tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.

Quest Hunter Fragman

Quest Hunter, hikayeyi seçimlerinizle şekillendirdiğiniz izometrik bir aksiyon-RPG oyunudur. Tonlarla hazine ve sır keşfedip, bulmaca çözüp, karakterinizi geliştirip, yetenek seviyenizi yükseltip düşman patronların işini bitirin! Koltuğunuzda tek başınıza veya arkadaşlarınızla oynayın ya da dört oyuncuya kadar çevrimiçi verin!

  • Hikaye odaklı RPG: açılan diyaloglarda kendi cevaplarınızı seçerek, hikayenin gidişini etkileyin. Düşmanlarınızın sinsi planlarını çözüp hepsini gün yüzüne çıkarın. Dünyayı ebedi karanlıktan kurtarın!
  • Kooperatif modu: arkadaşlarınızla ister çevrimiçi, ister aynı koltukta tek ekranda (en fazla 4 oyuncu) oynayın. Kötülüğe karşı omuz omuza savaşın ya da hep birlikte düşmanın inini toplu mezara çevirin!
  • Rasgele oluşturulan zindanlar: şansınızı deneyin, bakın bakalım zindandan çıkış yolunu bulabilecek misiniz! Bu sefer nerede olabilir? Sizi köşede bu sefer kim bekliyor?
  • Görevler ve bulmacalar: ilerleyin, dönün, ışık yakın, değiştirin, kazın... Kısacası, çeşitli görevleri ve bulmacaları çözün. Kamptaki en zengin adam olmak için hazine haritalarını bulun!
  • Beceriler ve süper güçler: karakter özelliklerini yükseltin ve yeni beceriler keşfedin. Yenilmez bir ölüm makinesi haline gelip bütün düşmanlarınızı toza çevirin!
  • Silahlar, zırhlar ve eşyalar: silahınızı ve zırhınızı bulun, oluşturun ve yükseltin. İksirler pişirin ya da bomba yapın. İster kürek ve hasır şapka ister keskin bir bıçak ve kask alın - karar vermek size kalmış!
  • Canavarlar ve patronlar: karanlıktan gelen gizemli canavarlar – meşalenizi yakın, canavarlar dağılacaktır. Sinsi haydutlar - paranızı onlara vererek hayatta kalabilirsiniz. Kurnaz patronlar –doğru yaklaşımı bulmalısınız!
  • Hazine ve kupalar: Ceplerinizi yenilmiş düşmanlarınızın kupalarıyla doldurun. Tüm zulaları ve saklanma yerleri bulun. Karanlık Dünya'nın tüm hazinelerini kazarak çıkartın!
  • Cross-play tüm platformlarda Co-op modunda kullanılabilir!

Quest Hunter Quest Hunter Quest Hunter Quest Hunter Games Ücretsiz 1,8 GB

Quest Hunter Quest Hunter Quest Hunter Quest Hunter 2 Zombie Games Çevrimdışı Ücretsiz  

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim