Anlık Bildirim

RX 5600’ün bellek kapasitesi EEC listesinde ortaya çıktı

AMD’nin RX 5600 çözümünün kullanacağı belleklerin kapasitesi iş ortaklarının özelleştirilmiş modellerinin onaylama aşamasında ortaya çıktı.

RX 5600’ün bellek kapasitesi EEC listesinde ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

AMD RDNA mimarisini bütçe dostu sistemlere de getirmek için hazırlıklarını sürdürüyor. RX 5500 XT’den sonra şimdi de sıra RX 5600 modelinde. İş ortaklarının kaslı soğutuculara ve güç ünitelerine sahip modellerinin onaylanma aşamasında ortaya çıkan isimlendirmeler yeni modelin bellek kapasitesini ortaya çıkardı.

RX 5600’ün bellek kapasitesi EEC listesinde ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

RX 5600 6 GB bellekle gelecek

Listelerde yer alan özel tasarım kartlara göre RX 5600 6 GB kapasiteli bellekle gelecek. Buna bağlı olarak 192 bit bellek veri yolunun yer alması beklenen modellerden ASUS’un çözümünde ‘’8G’’ ifadesi yer alsa da diğer tüm üreticilerin kartlarında 6 GB belleğin vurgulanması bir yanlışlık olabileceğini düşündürüyor.

Diğer taraftan RX 5600 serisinde XT son ekli bir seçeneğin de yer alacağına işaret eden listede duyurulunanın aksina özel tasarım bir RX 5500 de dikkatlerden kaçmıyor. ASUS, ASRock ve Gigabyte’ın hazırlığında olduğu RX 5600 modellerinin henüz çıkış tarihi netlik kazanmasa da önümüzdeki yılın ilk dönemleri olası görünüyor. İlerleyen günlerde gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim