Anlık Bildirim

Sağlık Bakanı Koca: Yeni vakalar var, ilerleyen saatlerde açıklama yapacağım!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgını kapsamında bir basın toplantısı düzenledi. Bakan, yeni vakalar bulunduğunu ve ilerleyen saatlerde bu konuda açıklama yapacağını duyurdu.

Sağlık Bakanı Koca: Yeni vakalar var, ilerleyen saatlerde açıklama yapacağım! Tam Boyutta Gör

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, küresel salgına neden koronavirüs kapsamında bir basın toplantısı daha düzenledi. Koca, yapmış olduğu açıklamada test sonucu pozitif çıkan yeni vakalar bulunduğunu ve sonuçların netleşmesinin ardından ilerleyen saatlerde net sayıyı duyuracağı bir toplantı daha düzenleyeceğini ifade etti.

Halihazırda uçuşların durdurulmuş olduğu 14 ülkeye (Çin, İran, Irak, İtalya, Güney Kore, Almanya, Fransa, İspanya, Norveç, Danimarka, Belçika, Avusturya, İsveç ve Hollanda) ilaveten altı ülkeye daha uçuş yasağı getirildiğini söyleyen Koca, bu ülkelerde okuyan öğrencilerin 17 Mart saat 24:00’e kadar ülkeye dönüşlerinin sağlanacağını duyurdu. Ülkeye dönen öğrenciler de 14 gün karantina altına alınacak. Bu öğrenciler çeşitli yurtlarda misafir edilecek. Yarın 08.00 itibari ile İngiltere, İsviçre, Suudi Arabistan , Mısır, İrlanda ve BAE ile uçuşlar yasaklanmış olacak ve uçuşa yasaklı ülke sayısı 20’ye çıkacak.

Sağlık Bakanı Koca: Yeni vakalar var, ilerleyen saatlerde açıklama yapacağım!

Sağlık Bakanı Koca, Bilim kurulunda alınan yeni kararlar kapsamında; Laboratuvar sıyısının 6'dan 16'ya çıkarılacağını ve test kitlerinin de tüm illere gönderileceğini belirtti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4450 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
koronavirüs, kovid-19 ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim