Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab A8 2021, önümüzdeki ay çıkış yapabilir

Samsung'un Galaxy Tab A serisi altında piyasaya süreceği yeni tablet için geri sayım başladı. Galaxy Tab A8 2021'in Ekim ayında Galaxy S21 FE ile birlikte tanıtılacağı bildiriliyor.

Samsung Galaxy Tab A8 2021, Ekim ayında gelebilir Tam Boyutta Gör

Samsung, Galaxy Tab A serisi kapsamında yeni bir orta sınıf tablet çıkarmaya hazırlanıyor. Cihazın görüntüleri ilk olarak geçen hafta internete sızdırılmıştı. Şimdi de çıkış tarihiyle ilgili yeni bilgiler var.

Tablet, Galaxy Tab A8 2021 adı altında piyasaya sürülecek. 91mobiles internet sitesinin haberine göre cihaz Snapdragon işlemciyle güçlendirilecek. Ayrıca Ekim ayında duyurulacağı bildiriliyor.

Samsung Galaxy Tab A8 2021, Ekim ayında gelebilir Tam Boyutta Gör

Uygun fiyatlı olacak

Galaxy Tab A8 2021 muhtemelen 3 veya 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile donatılmış iki konfigürasyonda sunulacak. Kullanıcılar tabletin dahili hafızasını microSD kart yuvası sayesinde genişletebilecekler.

Galaxy Tab A8 2021 uygun fiyatlı bir model olacak. Samsung'un maliyeti düşürmek için cihazda Full HD+ (1200p) çözünürlük sunan TFT ekrana yer verdiği konuşuluyor. Gelen bilgilere göre tablet, Galaxy S21 FE ile birlikte tanıtılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim