Anlık Bildirim

Oppo Watch Free'nin yüksek kaliteli görüntüleri ortaya çıktı

Oppo'nun piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni akıllı saatinin basın görselleri yayınlandı. Oppo Watch Free olarak adlandırılan modelin ay sonuna kadar resmiyet kazanması bekleniyor.

Oppo Watch Free'nin görüntüleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Oppo'nun yeni bir akıllı saat çıkarmaya hazırlandığını daha önce duymuştuk. Şimdi ise mobil sektörün güvenilir bilgi kaynaklarından biri olan Evan Blass, Twitter hesabında Oppo Watch Free'nin yüksek kaliteli basın görsellerini yayınladı.

Yeni akıllı saat dikdörtgen bir ekrana sahip olacak. Genel olarak tasarımını Huawei Watch Fit, Huawei Band 6 ve Huawei Band 6 Pro modellerinden ödünç aldığını söyleyebiliriz. Evan Blass, cihazın siyah ve altın olmak üzere iki renkte sunulacağını iddia ediyor.

Oppo Watch Free'nin görüntüleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

RTOS işletim sistemini temel alacak

Oppo Watch Free, Temmuz ayında çıkış yapan Oppo Watch 2'nin daha düşük özellikler içeren uygun fiyatlı versiyonu olacak. Ayrıca RTOS işletim sistemini temel alacağı konuşuluyor. Cihazın AMOLED ekrana sahip olacağı da gelen bilgiler arasında.

Oppo Watch Free'nin görüntüleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Çinli üretici henüz Oppo Watch Free'nin ne zaman duyurulacağını açıklamadı. Lansman etkinliği Eylül ayının sonuna kadar gerçekleştirilebilir. Önümüzdeki günlerde yeni akıllı saatle ilgili daha detaylı bilgilere sahip olmayı umuyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim