Anlık Bildirim

Samsung Pay 2020'de daha fazla pazara açılacak

Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung'un mobil ödeme sistemi Samsung Pay, 2020 yılında daha fazla ülkede kullanıma sunulacak. Dijital cüzdan uygulaması şu anda 26 ülkede kullanılıyor.

Samsung Pay 2020'de daha fazla pazara açılacak Tam Boyutta Gör

Samsung'un 2015 yılında piyasaya sürdüğü Samsung Pay adlı mobil ödeme ve diital cüzdan hizmeti 26 ülkeye yayıldı. Ancak gelen haberler şirketin bununla yetinmeyeceğini gösteriyor.

Yeni özellikler de eklenecek

Güney Koreli teknoloji devinin yaptığı yeni resmi açıklamaya göre, 2020 yılında Samsung Pay mobil ödeme ve dijital cüzdan hizmeti daha fazla ülkeye genişleyecek. Samsung bu listede hangi ülkelerin olduğunu henüz açıklamadı ancak yakında bununla ilgili bir duyurunun yapılması bekleniyor. Şirket ayrıca mevcut pazarlardaki müşteri deneyimini, ek özellikler ve yerel ortaklarla yapılacak işbirliği ile iyileştirmeyi de hedeflediğini açıkladı.

Samsung Pay 2020'de daha fazla pazara açılacak Tam Boyutta Gör

Samsung Pay 2019 yılında tek yeni pazar olarak Endonezya'da kullanıma sunulmuştu. Mobil ödeme hizmetinin Güney Kore'de şu anda 14 milyon aktif kullanıcısı var. Ayrıca bu hizmete, geçtiğimiz Ekim ayında, ön ödemeli ve uluslararası para transferlerinde kullanılan Pay Cash adlı dijital kart da eklenmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim