Anlık Bildirim

Sandisk'in CF ve SD Planları

Dünyanın en büyük CF ve SD satıcısı Sandisk yeni ve iddialı ürünler ile geliyor. Bu kadar büyümüş bir firmanın aslında birazda hantallaşması beklenirdi ama Sandisk anlaşılan teknolojiyi herkesten öteye götürecek.

En büyük yeniliği Secure Digital (SD) hafıza kartı ile Wi-Fi'yi yani kablosuz yerel ağı birleştirece olması. Bu sayede kullanıcılar tek slotta hem ekstra hafızaya ve hemde Wi-Fi'ye sahip olacaklar. Şu anda Sandisk'in Compact Flash için (CF) Wi-Fi ve hafıza modülü combo kartlar satışta burda haber yapmıştık. Bunun en büyük avantajı ucuz olan ve entegre kablosuz yerel ağ bağlantısı bulunmayan Pocket PC'leri bir anda iyi bir seçenek haline getirmesi.

Mini-SD formatı ise Sandisk tarafından desteklenecek. Bu format yeni nesil cep telefonlarının gerek entegre kamera,

Bunun dışında büyük Compact Flash hafıza kartlarınıda piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu modeller 4 Gb 999$, 2 Gb 549$ ve 1 Gb sadece 299$. Ayrıca "Extreme" diye bir model sunulacak. Bu markanın hızı "Ultra"'larla aynı olurken -10,5 °C ile 85 °C arasında çalışabilme özellikleri olacak. Bu sayede klasik film tabanlı kameralar Dijital Kamera'lara karşı bir avantajlarını daha kaybetmiş olacaklar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim