Anlık Bildirim

Shuttle HOT-ME21 İncelemesi

Hwstation'dan Özkan iki gün içersinde sizlere iki yazı sundu biri I-815E hakkında genel bilgi ve diğeride bu chipseti içeren bir anakartın incelemesi. Türkiye'de bu chipsetin ne olduğunu bilmeyenler için güzel bir kaynak.

   Sizden ricam eğer arada sırada bilgisayar alıyorsanız ve (arkadaşlarınıza) size danışılıyorsa lütfen bu bilgileri satıcıların yüzüne vurun ve gerekirse anlatın. Böylece biraz olsun Türkiye'ye insanına bir yardımınız olur. İşte yazıdan bir kaç kesit;

   "Shuttle Me21, kesinlikle hiç bir stabilite sorunu yaşatmadı. Genel sistem işleyişi çok iyiydi. Yaptığım ufak Benchmark'larda, performansın gayet iyi olduğunu gördüm.

Uzun zamandır savunduğum görüşümü tekrarlıyayım. Aynı çipseti veya aynı jenerasyon çipsetleri taşıyan anakartlar arasındaki performans farkı %5'i geçmez. Önemli olan stabilite ve sorunsuz olmasıdır.

Kasa içerisinde daha az karmaşa çıkarması açısından ATX formunda olması ve bütün ayarların BIOS'dan yapılmış olması ve overclock işlemine canı gönülden destek verseydi, çok güzel bir anakart olacaktı. Ama overclock zaten yapmıyoruz ve MicroATX formunda olması önemli değil diyorsanız, özellikle sistem entegratörlerinin düşünmesi gereken bir anakart olduğunu düşünüyorum."go

  İşte bu ilk yazı. Her zamanki gibi Özkan yazısını bilgilendirici öğelerle süslemiş. Bakılması gerekn bir yazı.

Shuttle HOT-ME21 (i815E) Anakart İncelemesi (Hwstation)(Türkçe

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim