Anlık Bildirim

Sis Rambus'u Lisansladı

Sis beklenmeyen bir şey yaptı ve Rambus teknolojisini lisanlıyarak destek vereceğini açıkladı. Her ne kadar RDRAM'in DDR ram karşısında fiyat dez avantajı olsa da Sis gelecekteki RDram teknolojilerine güvenini belli etti.

Özellikle yakında sunulacak olan 1066 Mhz Rdram, 4i Rdram teknolojileri bir yandan hız diğer yandan fiyat düşüşü vaat etmekte. Bu konuda haklı olduklarınıda herkes bilmekte.

Gerçekte geleceğin teknolojisi olarak tanıtılan Rdram'in geleceğin teknolojisi olduğu kesindi merak edilen soru bugünün teknolojisimiydi ? Geçmiş için değildi bugün için olup olmadığı ise tartışmaya açık bir konu. Fakat yakında tartışmanın biteceği kesin. 4i teknolojisi ise çok ilginç Tulloch kod adlı Pentium 4 chipseti gelecek sene çıktığında 4i 4 bank Rambus'a destek verecek idi. Bu kervana Sis'de katıldı denilebilir. 4 Bank teknlojisi klasik 32 bank yerine yerine 4 bank kullanmakta tahmini olarak %10 fiyat düşüşü sağlanabilecek. Bu düşüş DDR-SDRAM ile aynı fiyat seviyesine gelmesi demek oluyor. Diğer yandan 4i RDRAM'ler kendiliğinden 2 kanallı bu sayede eskisi gibi iki tane alma zorunluluğu ortadan kalkacak. En az 256 Mb'da üretilecek ve 1066 Mhz altı yine üretilmeyecek.4i teknolojisi hakkında Samsung Ram Roadmap'inden bilgi. Sis işte bu yeni Rdram mimarisini desteklemek için bu lisansı almış durumda. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim