Anlık Bildirim

Sony 25" ekranlı yeni Panel PC hazırladı, hedef yine Apple

Sony 25' ekranlı yeni Panel PC hazırladı, hedef yine Apple

Duyurduğu yeni modeller ile VAIO serisi masaüstü ve dizüstü bilgisayar ailesini her geçen büyüten ve geliştiren Sony, Apple'ın aynı segmentte yer alan benzer çözümlerine rakip olarak yeni bir panel PC hazırladı. 25" büyüklüğündeki VAIO JS1 kod adlı monitör sistemin şık tasarımı ve teknik özellikleriyle rekabetçi olması bekleniyor. Tasarımı itibariyle standart masaüstü bilgisayarlara nazaran çok daha az yer kaplayan masaüstü bilgisayar kullanıcılarına daha ferah ve geniş bir kullanım alanı sunmayı hedefliyor. Intel platformunu temel alan ve Core 2 serisi işlemciler ile satın alınabilen yeni bilgisayar da 3GB bellek yer alıyor.

Depolama için 500GB'lık sabit diski bulunan VAIO JS1, opsiyonel olarak Blu-ray sürücüile tercih edilebiliyor. Standart donanımında DVD yazıcısı ve WiFi gibi özellikler de olan bilgisayar Windows Vista Home Premium işletim sistemiyle geliyo. Sony ayrıca paket dahilinde VAIO Movie Story ve VAIO Music box slideshow yöneticisi gibi uygulamaları da sistemle birlikte sunuyor. Öte yandan Adobe'nin Photoshop Elements 6 ve Adobe Premiere Elements 4 yazılımları da VAIO JS1 ile kullanıcılara sunuluyor.

Çoklu ortam uygulamaları için entegre motion eye kameraya da sahip olan sistem 20" daha küçük ekranlı modeli 1240$'dan başlayan yurt dışı fiyatı ile kullanıma sunulurken, 25" model için henüz net bir fiyat bilgisi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim