Anlık Bildirim

Yeni Space Jam filmi Space Jam: A New Legacy'nin oyunu ve Xbox kontrolcüsü duyuruldu: İlk günden Game Pass'te

Yılın beklenen filmlerinden birisi olan Space Jam: A New Legacy'nin aynı isimli bir oyunu ve Xbox kontrolcüsü duyuruldu. Oyun ilk günden Xbox Game Pass'te erişilebilir olacak.

Space Jam: A New Legacy'nin özel oyunu ve kontrolcüsü duyuruldu Tam Boyutta Gör

Birçok insanın çocukluğunda veya gençlik döneminde önemli bir yere sahip olan Space Jam'in bildiğiniz gibi yeni bir filmi geliyor. LeBron James'in başrol olduğu Space Jam: A New Legacy filmi için çok kısa bir süre kaldı. Ancak Space Jam'i yalnızca yeni film değil aynı zamanda yeni bir oyun ve kontrolcü ile göreceğiz.

Geçtiğimiz gün Space Jam: A New Legacy'nin aynı isimli bir de oyunu duyuruldu. Space Jam: A New Legacy isimli oyun piksel grafiklere sahip olacak ve platform aksiyon türünde bir oyun olacak. Oyunun çıkış tarihi ise 15 Temmuz 2021. Oyunda filmin ana karakterlerini kontrol edeğiz. Ayrıca oyunu ilk günden Xbox Game Pass sahipleri ücretsiz olarak oynayabilecek.

Yalnızca oyun değil aynı zamanda Space Jam: A New Legacy temalı 3 yeni Xbox kontrolcüsü de duyuruldu. Kontrolcüler de 70 dolarlık fiyatı ile 8 Temmuz'da satışa çıkacak. Oyunun ve kontrolcünün görsellerini galeri bölümünde bulabilirsiniz. 

Space Jam: A New Legacy filmi ise 16 Temmuz'da HBO Max ve sinemalarda yayınlanacak.

Space Jam: A New Legacy Oyunu ve Kontrolcülerinden İlk Görseller

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim