Anlık Bildirim

Strateji oyunu Rip Them Off, Android için yayınlandı

Bulmaca ve kule savunma oyunu Rip Them Off, iOS cihazlar için yayınlanmasının ardından Android cihazlar için de geçtiğimiz saatlerde yayınlandı.

Strateji oyunu Rip Them Off, Android için yayınlandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Lozange Lab'in yaptığı bulmaca oyunu Rip Them Off  iOS için yayınlanmasının ardından Android için de yayınlandı.

Rip Them Off şu anda 36,99 TL'lik fiyatı ile App Store'da ulaşılabilir durumda. Aynı zamanda Google Play üzerinden Android cihazlar için de 44,99TL'ye erişime açılmış durumda. Oyunun mağaza sayfalarını ve videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Rip Them Off Hakkında

Rip Them Off oyunda ilerleyebilmek için ekonomi ve iş yönetimi becerilerinizi kullanmanızı gerektiren bir oyun. Oyun klasik kule savunma oyunları gibi savaşın olduğu bir oyun değil. Bu oyunda amacınız mağazalarınızı düzgün bir şekilde yönetmek ve para kazanmak. Müşterilerin işlek olduğu caddelere dikkat etmek gibi birçok detaya da dikkat etmeniz gerekecek.

Oyunun bir diğer özelliği zamana manipüle edebiliyor oluşunuz. Bu sayede stratejileriniz hakkında daha detaylı düşünebiliyorsunuz ve oyunun strateji yönü de güçleniyor.

Rip Them Off Rip Them Off Rip Them Off Rip Them Off Games $3.99 231,7 MB

Rip Them Off Rip Them Off Rip Them Off Rip Them Off Lozange Lab Bulmaca ?39,99

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim