Anlık Bildirim

Acer'ın 12 inçlik Aspire Switch tablet bilgisayarı resmiyet kazandı

Acer'ın 12 inçlik Aspire Switch tablet bilgisayarı resmiyet kazandı

Acer'ın geçtiğimiz Eylül ayındaki IDF 2014 fuarında entegre standlı tasarımı ve yeni nesil Intel Core M yongaseti ile ilgi çeken Switch 12 adındaki Windows tablet bilgisayarı resmiyete kavuştu.

Modelde 2.9GHz saat hızında çalışan Core M yongaseti kullanılıyor. 4.5 watt ısıl tasarım gücüne sahip olan yongaseti fansız tasarımlara imkan tanırken, beraberindeki HD5xxx serisi grafik birimleri de 850MHz hızında çalışabiliyor. 

12.5 inçlik Full HD tasarıma sahip olan Switch 12 modelindeki entegre stand öne ve arkaya kıvrılarak iki farklı poziyon sunabiliyor. Ayrıca ekranın eğimli durmasını sağlayarak üçüncü bir mod daaha ortaya çıkarıyor. Klavyesini takdığınızda da bir dizüstü haline geliyor. 

4GB RAM taşıyan cihazda 60GB veya 120GB SSD seçenekleri yer alıyor. Ön tarafta 2MP çözünürlüğünde bir kamera bulunurken, microUSB ve microHDMI çıkışları ile harici bağlantılar sağlanıyor. Model 8 saate kadar günlük kullanım süresi sunuyor. 

Gerek önceki modellerin henüz piyasaya çıkmış olması gerekse de Broadwell tabanlı işlemcilerin sınırlı üretimde olması nedeniyle Switch 12 tablet bilgisayarı ancak gelecek yıl başlarında Kuzey Amerika'da piyasaya çıkacak. Sonrasında ise global dağıtıma başlaması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim