Anlık Bildirim

Cyberpunk temalı bulmaca oyunu Tales of the Neon Sea, Android cihazlara geliyor

Daha öncesinde Steam ve App Store için çıkışını yapan syberpunk temalı bulmaca macera oyunu Tales of the Neon Sea, 5 Ağustos'ta mobil cihazlara geliyor.

Tales of the Neon Sea, Android cihazlara geliyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Thermite Games'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Palm Pioneer'ın yaptığı bulmaca macera oyunu Tales of the Neon Sea, Android cihazlara geliyor.

Yapılan duyuruya göre Tales of the Neon Sea, Android cihazlar için 5 Ağustos'ta çıkışını yapacak. Ne yazık ki henüz mağaza sayfası açılmış değil. Oyunun ayrıca App Store'da da sunulduğunu hatırlatalım. Oyunun fragmanını ve tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.

Tales of the Neon Sea Fragman

Sürükleyici Anlatım

Olayı parça parça çözmek için cinayet mahallini araştır, delilleri incele ve çıkarım yapma güçlerini kullan. Sis perdesi ortadan kalktığında gerçeği mi göreceksin, yoksa daha büyük bir sırrı mı açığa çıkaracaksın?

Klasik Piksel Sanatı ve Ayrıntılı Çevre Tasarımı

Şaşırtıcı derecede ayrıntılı retro piksel sanatı, modern atmosferik ışıklandırma ve muhteşem görsel efektler bu eşsiz siberpunk dünyasını canlandırıyor. Çağrışım yapan müzik ve ses tasarımı her adımda belirsizlik ve gizem katmanları oluşturuyor.

Birden Çok Başarı ve Toplanabilir Unsurlar

Zengin ve ayrıntılı bir arka plan hikâyesini keşfederken eğlenceli ve canlandırıcı birçok başarı açılmayı bekliyor.
Koleksiyoncu ruhuna mı sahipsin? Bunu kaçırmak istemezsin.

Zengin ve Çeşitli Bulmaca Tasarımı

Mantık, gözlem becerileri ve sabır gücünü zorlayacak bulmacalar. Bu zorluklar, tuhaf ve hareketli dünyadaki yolculuğunu geliştirmek için tasarlanan anlatım ve çevre unsurlarını ustaca bir araya getiriyor.

Bir Kedi Olarak Oynanabilir mi? Tabii ki!

Bu acayip macerada kendini yalnız mı hissediyorsun? Özel "asistanı" kontrol et: Kara kedi William. William, dedektifimizin ulaşamadığı yerlerin derinliklerine dalabilir ve genellikle önemli delilleri bulup elde etmekte çok faydalı olur!

Merak Uyandıran Distopik Dünya

Acaba robotların tanrısı olsaydı neye benzerdi? Peki insanlarla aynı haklara sahip olsalardı bize ihanet ederler miydi? İnsan ve makine arasındaki sınırlar ortadan kalktığında hayat ne olur?
Tüm yanıtlar bu eksantrik siberpunk dünyada…

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim