Anlık Bildirim

TBMM, Enes Batur’u davet ediyor

CHP’li vekil Erbay, Dijital Mecralar Komisyonu’nun Enes Batur’u davet etmesini istedi. Enes Batur’un görüşlerinin alınmasını istedi.

TBMM, Enes Batur’u davet ediyor Tam Boyutta Gör

TBMM’de geçen sene kurulan Dijital Mecralar Komisyonu, 20 Mayıs tarihinde bir toplantı düzenledi. Toplantıda dijital mecralarda son günlerde yaşanan gelişmeler değerlendirildi.

Komisyonda konuşulan konular arasında sosyal medya platformlarının temsilci ataması, kripto paralar ve internet altyapısı gibi konular konuşuldu. Konuşulanlar arasında ilginç bir öneri vardı.

CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, Enes Batur’un Meclis’e davet edilmesini ve Dijital Mecralar Komisyonu’nun kendisini dinlemesi gerektiğini ifade etti.

Milletvekili Erbay, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Mesela YouTube’da bir Türk genci, Enes Batur diye bir kişi var -biliyorsunuz belki Başkanım- bu kişinin 15 milyon takipçisi var. Onu muhatap alıp buraya belki davet etmemiz gerektiğini düşünüyorum yani dinlememiz lazım. Yani nasıl bakıyor, nedir, ne düşünüyor, o listeye eklememiz gerek diye düşüyorum, bilemiyorum, böyle aklıma geliyor. Çünkü milyonlarca genci etkiliyor, bizim çocuk, herkes oturup 5 yaşında, 6 altı yaşında çocuklarımız deli gibi onu izliyorlar. Yani bizim onu izlediğimizi, onun farkında olduğumuzu ona hissettirmemiz lazım belki de. Devlet organizasyonu diyorum ya yani çekinmememiz lazım çünkü bir realite, bir gerçek, böyle birisi var. Onun bakış açısını yakalayabilmek açısından, işte bu gidişatı, hayatı yakalamaktan kastım bu.”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12055 kez okundu.
60 kişi, toplam 63 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
youtube, tbmm ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim