Anlık Bildirim

The Division 2 standart paket, Uplay mağazasında sadece 13 lira!

Ubisoft, The Division 2'nin standart sürümünde çılgın bir indirime gitti. Oyun, sadece 13 liraya satın alınabiliyor. Oyuna bir şans vermek istiyorsanız acele edin zira 17 Şubat, indirimin son günü.

The Division 2 standart paket, Uplay mağazasında sadece 13 lira! Tam Boyutta Gör

12 Mart 2019 tarihinde piyasaya çıkan ve olumlu inceleme yorumları almasına rağmen klasik Ubisoft devam oyunu tarifi nedeniyle beklenen ilgiyi görmeyen The Division 2, bu kez ciddi bir indirim haberiyle gündemde.

Ubisoft, oyunu kendi dijital oyun mağazası Uplay’de sadece 13 liraya satmaya başladı. Oyunun Standart paketi için belirlenen bu fiyat, The Division 2’ye bir fırsat tanımak için iyi şansmış gibi duruyor.

Aslına bakılırsa oyunun alacağı en büyük içerik güncellemesi olan ve 3 Mart’ta piyasaya sürülecek Warlords of New York genişleme paketine bir ön hazırlık gibi görünen indirim, daha sonra oyuna devam etmek isteyenlere The Division 2 dünyası hakkında fikir verecektir.

The Division 2 standart paket, Uplay mağazasında sadece 13 lira! Tam Boyutta Gör

Bizleri ilk oyunun setine yani Manhattan’a geri götürecek Warlords of New York paketi, oyunla ilgili birçok yenilik sunuyor. Oyunu doğrudan yeni paketle birlikte satın almak isterseniz ödemeniz gereken fiyat 149 liraya çıkıyor. Son olarak Ultimate Edition isimli paket ise 269 liraya oyunun kendisi ve ek pakete ilave olarak Year 1 içeriklerini de sunuyor.

Oyunu satın almak için Uplay uygulamasını bilgisayarınıza indirmeniz gerekiyor. Uygulamaya bu linkten ulaşabilirsiniz. İndirim, 17 Şubat tarihine kadar geçerli. İyi oyunlar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Editörün Seçimi Yorum
Daha az önce Epic Store'dan 15TL'ye almıştım. Bir DH ölücüsü olarak bu haber üzdü
Yorumu gör »
GoldPunch
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim