Anlık Bildirim

The Longest Road on Earth mobil cihazlar için çıktı

Melankolik bir yapıya sahip bağımsız macera oyunu The Longest Road on Earth, iOS ve Android cihazlar için çıkışını yaptı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

The Longest Road on Earth mobil cihazlar için çıktı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Raw Fury'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Brainwash Gang ve TLR Games'in birlite yaptığı melankolik bir yapıya sahip olan macera oyunu The Longest Road on Earth çıkışını yaptı.

 The Longest Road on Earth; iOS ve Android cihazlar için App Store ve Google Play üzerinden erişime açıldı. Oyun App Store'da 27,99 TL, Google Play'de ise 40,99 TL. Oyunun mağaza sayfalarını, tanıtım yazısını ve fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

The Longest Road on Earth Hakkında

The Longest Road on Earth son derece kişisel ve rahatlatıcı hikâye odaklı bir oyun. Hiçbir kelime içermeyen sade mekanikli dört kısa hikâyeden oluşan şarkıların içinde oyna. Her hikâye yoruma açık; karakterler ve etraflarındaki dünya sana nasıl bir hikâye yaşatıyor?

Unutulmaz ve duygu dolu sözleriyle geliştiricilerden birinin seslendirdiği yirmi dört orijinal ve dokunaklı şarkı sayesinde kendini tamamen oyuna bırak.

The Longest Road on Earth evreninde yolculuğunu tamamlamak yalnızca iki saatini alacak ve attığın her adım da buna değecek.

HAYATIN ŞARKILARI

Özgün ve samimi oyun müziği, hayatın huzurunu ve sadeliğini içeren tema ve şarkı sözleriyle The Longest Road on Earth'ün sunduğu yolculukta vücut buluyor. Sıra dışı olmasa da biz insanları, hikâyelerimizi tanımlayan ve birbirimizle hayatlarımızı nasıl paylaştığımıza ışık tutan hisler, duygular, durumlar ve bakış açılarıyla dolu bir hikâye seni bekliyor.

ANILARI CANLANDIR

Günlük hayatın özünü yakalayan dört farklı bölümü oynarken hem anlamlı hem de sıradan anların kesitleri, onlara eşlik eden nostaljik müziklerle gözünün önünden geçecek. Hiçbir diyalog veya metin içermeyen oyun deneyimi sayesinde zamandan çekip alınmış anları karakterlerle paylaşabilecek ve kendi yorumlarını yapabileceksin. Oyun deneyimi kısa sürse de (3 saat) The Longest Road on Earth'te hindiba çiçeklerini üflemek, deniz kabukları toplamak, kışın ilk gününde kızakla kaymak veya bir yaz günü bisiklete binmek gibi küçük ve mutlu edici anların güzelliğiyle sarmalanacaksın.

SESSİZ, BASİT ANLAR

The Longest Road on Earth'te deneyimini baltalayacak mücadelelere veya seni cezalandıracak başarısızlıklara yer yok. Her yaştan, engelden, dilden veya geçmiş deneyimlerden gelen oyuncular, basit kontrollere ve sakin oyun temposuna ayak uydurabilir.

The Longest Road On Earth The Longest Road On Earth The Longest Road On Earth The Longest Road On Earth Games $3.99 329,7 MB

The Longest Road on Earth The Longest Road on Earth The Longest Road on Earth The Longest Road on Earth Raw Fury Basit ?40,99

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim