Anlık Bildirim

The Godfather'ın yapım sürecini anlatacak dizi The Offer'ın çekimleri başladı

Tüm zamanların en filmlerinden biri olan belki de en iyi filmi olan The Godfather'ın yapım sürecini anlatan dizi The Offer'ın çekimleri başladı.

The Offer'ın çekimleri başladı Tam Boyutta Gör

Gelmiş geçmiş en iyi filmlerden biri olarak gösterilen The Godfather'ın yapım sürecini anlatacak olan The Offer dizisinden güzel bir haber geldi.

The Offer, Godfather'ın Yapım Sürecini Anlatacak

Paramount+ dizisi The Offer'ın çekimleri Deadline'ın haberine göre başladı. Dizi, 1972 yapımı The Godfather'ın kamera arkasındaki olayları anlatacak ve The Godfather'ın yapımcısı Albert S. Ruddy'nin bilinmeyen birçok olayına ışık tutacak. Dizi 10 bölümden oluşacak. Dizinin yönetmenliğini Rocketman'in yönetmenliğini yapan Dexter Fletcher üstlenecek.

Dizinin yazarlığını ve baş yapımcılığını Escape from Dannemora'nın yazarı ve yaratıcısı olan Michael Tolkin üstlenecek. Dizinin başrolünde Miles Teller bulunuyor. Kendisi Albert S. Ruddy'yi canlandıracak. Dizide ayrıca Robert Evans rolünde Matthew Goode, Francis Ford Coppola rolünde Dan Fogler, Charles Bluhdorn rolünde Burn Gorman, Barry Lapidus rolünde Colin Hanks, Joe Colombo rolünde Giovanni Ribisi, Marlon Brando rolünde Justin Chambers ve Bettye McCartt rolünde Juno Temple yer alıyor. Dizinin yayın tarihi ne yazık ki bilinmiyor.

Ayrıca Barry Levinson; Elisabeth Moss, Oscar Isaac ve Jake Gyllenhaal'ün başrolünde bulunduğu The Godfather'ın yapımı ile ilgili Francis and the Godfather isimli bir film hazırlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim