Anlık Bildirim

Başarılı komedyen Steve Carell, Amazon'un yeni komedi filminde başrol olacak

The Office dizisindeki Michael Scott rolü ile tanınan başarılı oyuncu Steve Carell, Amazon'un The Rabbit Factor isimli filminin başrolü olacak.

Steve Carell, Amazon'un yeni filminde başrol Tam Boyutta Gör

The Office başta olmak üzere birçok komedi dizisi veya filminde gördüğümüz başarılı oyuncu Steve Carell'ın yeni projesi belli oldu.

Steve Carell, The Rabbit Factor'ün Başrolü Oldu

Son yapılan açıklamaya göre Amazon'un yeni komedi filmi The Rabbit Factor'ün başrolü Steve Carell olacak. Film, aynı isimli Fince bir romandan uyarlanıyor. Kara komedi türündeki filmde Steve Carell, hayatındaki olayları en ince detayına kadar hesaplayan bir sigorta matematikçisi olan Henry'i canlandıracak. İşini kaybeden ve mali açıdan sıkıntıya düşen Henry, abisinden miras kalınca hayatındaki tüm olayları hesaplayamadığını fark eder.

Todd Lieberman ve David Hoberman filmin yapımcılığını üstleniyor. İkili daha önce The Fighter, Beauty and the Beast ve The Aeronauts gibi filmlerde çalışmıştı. Film yayın tarihi geldiğinde Prime Video'da yayınlanacak ancak ne yazık ki şu an için diğer oyuncular ve yayın tarihi bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim