Anlık Bildirim

Tobey Maguire 8 yıl sonra ekranlara dönüyor: Yıldızlarla dolu Babylon filminin kadrosuna katıldı

İlk Spider-Man serisi ile popülerleşen ardından birçok başarılı filmde oynayan başarılı oyuncu Tobey Maguire, 8 yıl sonra ekranlara dönüyor. Birçok yıldız oyuncunun olduğu Babylon filminin kadrosunda.

Tobey Maguire, Babylon'un kadrosuna katıldı Tam Boyutta Gör

Birçoğumuzun ilk kez Spider-Man serisinde izlediği ve sevdiği Tobey Maguire, 2014 yayınlanan son filminin ardından ne yazık ki bir daha ekran karşısına çıkmamıştı. Ancak geçtiğimiz günlerde yıldızlarla dolu bir filmin kadrosuna katıldığı açıklandı.

Tobey Maguire, Babylon'a Katıldı

En son 2014 yılında Pawn Sacrifice isimli filmde rol alan ve sonrasında ekranlarda görmediğimiz Tobey Maguire'ı 8 yıl sonra tekrar izleyebileceğiz. Tobey Maguire, başarılı yönetmen Damien Chazelle'in yeni filmi olan Babylon'un kadrosuna katıldı. Tobey Maguire ile birlikte filmin kadrosuna Olivia Wilde, Spike Jonze ve Phoebe Tonkin de dahil oldu.

Ödüllü yönetmen Damien Chazelle'in yeni filmi Babylon'un kadrosu ise bir hayli heyecanlandırıcı. Kadrodaki tüm isimler şu şekilde: Margot Robbie, Brad Pitt, Diego Calva,Tobey Maguire, Max Minghella, Lukas Haas, Flea, Rory Scovel, Samara Weaving, Eric Roberts, P.J. Byrne, Damon Gupton, Olivia Wilde, Spike Jonze ve Phoebe Tonkin.

Film ile ilgili çok net detaylar ne yazık ki bilinmiyor. 1920'lerin sonlarında film endüstrisinin sessiz filmlerden sesli filmlere geçiş döneminde geçeceği bilinen film, The Great Gatsby filmine benzetildi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim