Anlık Bildirim

The Witcher: Monster Slayer 21 Temmuz'da mobil platformlarda yerini alacak

Ücretsiz sunulacak olan Pokemon Go tarzı oyun The Witcher: Monster Slayer, bu ayın sonlarında bütün dünyada yayına girecek. Merakla beklenen oyunun detayları yazımızda…

The Witcher: Monster Slayer ay sonunda geliyor Tam Boyutta Gör

The Witcher oyun serisinin yeni üyesi The Witcher: Monster Slayer, iOS ve Android platformları için çıkış tarihini 21 Temmuz olarak duyurdu.

Daha önce açıklandığı üzere, Monster Slayer ücretsiz olarak gelecek. Şu anda Android cihazlara sahip olan kişiler Google Play üzerinden oyuna ön kayıt yaptırabilirler.

The Witcher: Monster Slayer’da bizleri neler bekliyor olacak ?

Monster Slayer, Pokemon Go tarzında artırılmış gerçeklik içeren ve konum tabanlı oynanan bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Canavarları avlamak için çevrenizde, Witcher evrenini dolaşıyor olacaksınız.

Canavarlar ile savaşmaya başladığınızda artırılmış gerçeklik modunu kullanarak, onları aktif bir şekilde öldürmeye çalışacaksınız. Oyun içerisinde yer alan birçok farklı içerik sayesinde, gümüş bir kılıç, sihirli işaretler veya çeşitli yaratıklar ile oyun deneyiminize farklı tecrübeler katacaksınız.

The Witcher: Monster Slayer, CD Projekt Red’e ait bir mobil oyun stüdyosu olan Spokko tarafından geliştirildi. 21 Temmuz’da çıkış yapacak oyunun, oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim