Anlık Bildirim

Witcher evreninde geçen Thronebreaker'ın Android cihazlara ne zaman geleceği açıklandı

The Witcher evreninde geçen kart oyunu Thronebreaker: The Witcher Tales, 17 Haziran'da Android cihazlar için çıkış yapacak. Ön kayıt açıldı.

Thronebreaker Android'e geliyor. Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt Red'in yaptığı Witcher evreninde geçen kart oyunu Thronebreaker: The Witcher Tales'in Android cihazlar için ne zaman çıkış yapacağı açıklandı.

Daha öncesinde iOS cihazlar için de çıkış yapmış olan Thronebreaker: The Witcher Tales, 17 Haziran'da Android cihazlar için çıkış yapacak. Oyuna şu anda ön kayıt yaptırabilirsiniz. Oyunun giriş kısmı ücretsiz olacak ancak devamını oynamak isterseniz ücret ödemek zorunda olacaksınız.

Oyunun mağaza sayfasını, fragmanını ve tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.

Thronebreaker: The Witcher Tales Hakkında

Thronebreaker, benzersiz bulmacalarla dolu, savaşını elindeki kartlarla verdiğin ve hikayelerin peşinde büyük keşifler yaptığın The Witcher dünyasında geçen tek oyunculu bir rol yapma oyunudur.

The Witcher 3: Wild Hunt'ın en etkileyici sahnelerinden bazılarına imza atmış geliştiricilerin tasarladığı oyun, Kuzey Diyarları Lyria ve Rivia'nın savaşçı kraliçesi Meve'in muhteşem bir öyküsünü konu alıyor. Nilfgaardlı istilasıyla karşı karşıya kalan Meve kendini bir kez daha savaş meydanına adım atıp yıkım ve intikam dolu karanlık bir yolculuğa çıkmak zorunda buluyor.

Thronebreaker Thronebreaker Thronebreaker Thronebreaker CD PROJEKT S.A. Stilize Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim