Anlık Bildirim

Toshiba e740 Pocket PC İncelemesi

Tomshardware'de başka güzel bir inceleme. PocketPC'lerde entegre Wi-Fi (802.11b) desteği ve Intel xScale PXA250 400 Mhz işlemcisi ile bir anda sükse yapan model sonradan Ati'nin Imegion 100 grafik çipini içerdiği duyrulunca şaşkınlık yaratmıştı. Şimdi de fiyatı ile şaşkınlık yaratmaya devam ediyor. Amerika satış sitelerinde bu cihazı 400$ civarı bulabilmek mümkün. İncelemede ise genelde getirdiği yeni teknolojilerin nasılda desteğinin olmayışından bahsedilmiş. İşte incelemeden bir kesit ;

"Kablosuz iletişim fonksiyonları bir yana, e740 modelinin bir çok özelliği bulunuyor, ancak işletim sistemi desteklemediği için bunları bir avantaj olarak göremiyoruz. Bundan sonra ilk akla gelen şey ürünün tasarımı, e310 modelinden büyük olmasına rağmen hala etkileyici bir tasarıma sahip. MPEG-4 desteği, çit bellek yuvası, uygulamaların tema bazlı simge formunda erişilebilir olması (Toshiba'ya özgü PalmOS benzeri bir sistem), seçimlik modüllerin sayısının kabarık olması ve kablosuz erişim fonksiyonları. "

İşin ilginç tarafı ise yazıda belirtildiği gibi bu yeni grafik çipinin bile daha tam doğru dürüst oturtulamadığı ve oyun desteklerinin yaygınlaşmadığı. Yinede sevindirici olan bu cihazın günümüzün en iyisi olması yanı sıra gelecekte de destek arttıkça performansı ve özellikleri artacağından seçilebilir olduğu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim