Anlık Bildirim

TP-Link oyuncular için özel yönlendiricisini duyurdu

TP-Link Archer GX90 adlı oyuncu yönlendiricisi özel 4x4 5GHz frekans kanalı sayesinde oyunlara özel bir kanal açarak gecikmesiz bir şekilde oynanmasını sağlıyor.

TP-Link Archer GX90 tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Ülkemizde de en çok tercih edilen ağ ekipman markalarından TP-Link oyunculara yönelik yeni bir yönlendirici duyurdu. Archer GX90 özel bantları ile oyunlarda gecikmeyi ortadan kaldırıyor.

Oyuncular için öncelik tanıyan pek çok yönlendirici hali hazırda piyasada ve artık farklılaşmak için yenilik üretmek gerekiyor. TP-Link de Archer GX90 yönlendirici modelinde oyunculara özel bir bant ayırarak farklılaşmaya çalışmış.

TP-Link Archer GX90 yönlendiricisi 4x4 5GHz bandını oyunculara ayırıyor ve teorik olarak 4804Mbps hızlara ulaşabiliyor. 160MHz geniş bant kanal ve 1024-QAM güçlendirici modül kullanarak erişilen bu hızlarda dinamik frekans seçimine yönelik – DFS teknolojisi temel alınıyor. DFS teknolojisi bir alanda diğer insanların WiFi bağlantılarını da dikkate alarak ek frekans kanallarına geçiş yapıyor. DFS teknolojisi ilgili düzenleyici kurumların denetiminde kullanıma sunulan bir teknoloji.

Günümüzde bilgisayar sistemleri 80MHz WiFi kanalı ve 2X2 anten dizilimi kullandığı için yönlendiricinin sunduğu bu hızlara ulaşmak pek mümkün değil ancak ekstra bir GX90 yönlendiricisini kablolu olarak kullanırsanız köprü vazifesi görüyor ve bahse konu hızlara ulaşılıyor.

TP-Link Archer GX90 Tam Boyutta Gör

Yazılım tarafında şimdilik 50 oyunla sınırlı bağlantı hızlandırıcı Game Accelerator, süre, gecikme süresi ve trafik yoğunluğunu izleyen istatistik ve belirli güvenlik çözümleri sunan koruma yazılımları yer alıyor.

4 adet Cortex-A7 çekirdeği kullanan Broadcom işlemcisinden güç alan yönlendirici ikinci 5GHz bandı için de 2x2 anten dizilimini tercih ediyor. Bir adet 2.5Gbps LAN/WAN, bir adet Gb LAN/WAN, bir adet USB 3.0, bir adet USB 2.0 portuna sahip yönlendirici örgü ağ konseptine de uygun. TP-Link Archer GX90 için 250$ fiyat etiketi mevcut.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim