Anlık Bildirim

UT2003 Demosu İnternetin toplam hızını azalttı

Daha şimdiden bir çok internet sitesinde ana test programı olarak çalışan Unreal Tournemant 2003 demosu sonunda geçtiğimiz ay başında dağıltılmaya başlandı. Grafik kalitesinin çok yüksek olması dolayısıyla Anandtech tarafından aylardır özel sürümleri test sistemlerinde kullanılıyordu. Yapılan testlerde bugünün ekran kartlarının yarının oyunu olan UT2003'de nasıl performans vereceği inceleniyor ve kartlar hakkında yorumlar buna göre şekilleniyordu.

Atari firmasının Unreal Tournemant 2003 (ut) 97.7 MB büyüklüğünde demosunun piyasaya sürüldüğünü açıklamasından sonra gerçekleşen demo indirimleri internet tarihinde belki de önemli bir istatistiğin temel taşı oldu. Demo 13-18 eylül tarihleri arasında 1.2 milyon kez download edildi ve bu downloadlar esnasında istatistiklere göre internetin toplam hızının yarı yarıya düşmesine sebep oldu.

Bu deneme versiyonu ve ut2003'ün tüm yeni özelliklerini içermekte. Bu kadar çok talep görmesinin belki de bir sebebi bu. 2003 sonbaharında çıkacak olan oyun 30 değişik ortama ve 50 farklı karaktere sahip. Ut2003 eklenen yeni "bombing run" ve "double domination" gibi özelliklerle birlikte multiplayer action gaming konusunda önemli bir yere geleceğe benziyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim