Anlık Bildirim

Vivo, aktif gürültü engelleme sunan ilk kulaklığını 20 Mayıs'ta tanıtacak

Çinli şirket Vivo, 2019 yılında tanıttığı ilk gerçek kablosuz kulaklığının halefi olarak, aktif gürültü engelleme sunan ilk kulaklığını tanıtmaya hazırlanıyor.

Vivo, aktif gürültü engelleme sunan ilk kulaklığını 20 Mayıs'ta tanıtacak

Vivo , 2019 yılında Vivo NEX 3 akıllı telefonun yanı sıra ilk gerçek kablosuz kulaklıkları olan Vivo TWS'yi de piyasaya sürmüştü. Şirket, o ürüne halef olarak ilk aktif gürültü engelleme sunan kulaklığı Vivo TWS 2'yi tanıtacak.

Satışı 1 Haziran'da başlayacak

Vivo TWS tanıtıldığı zaman, sektördeki ilk Qualcomm QCC5126 ses yongasını kullanan ve ilk kulak içi çift kapasitanslı algılama teknolojisi sunan cihaz olarak oldukça ses getirmişti. Artık şirket, Vivo TWS'nin halefini tanıtmanın hazırlıkları içerisinde.

Vivo, aktif gürültü engelleme sunan ilk kulaklığını 20 Mayıs'ta tanıtacak Tam Boyutta Gör

20 Mayıs'ta tanıtılacak olan Vivo TWS 2, şirket için ilk olacak bir özelliği taşıyacak. Aktif gürültü engelleme desteği ile gelecek olan kulaklık, selefiyle benzer tasarım çizgileri taşıyor. Tasarımdaki tek değişiklik kulaklık ucu kısmında görülüyor.

Yaklaşmakta olan kulaklığın diğer özellikleri hakkında detay bilinmiyor. 1 Haziran'da satışına başlanacak olan Vivo TWS 2'nin 124 dolar fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim