Anlık Bildirim

Windows 11'in kutulu versiyonu ortaya çıktı

Windows 11 işletim sisteminin yayınlanmasına sayılı günler kaldı. Çıkış tarihi yaklaşırken Windows 11 Pro'nun kutulu versiyonuna ait görüntüler internete düştü.

Windows 11'in kutulu versiyonu ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Yazılım devi Microsoft, 5 Ekim tarihinde heyecanla beklenen Windows 11 işletim sistemini yayınlayacak. Bilgisayarı sistem gereksinimlerini karşılayan tüm Windows 10 kullanıcıları ücretsiz olarak Windows 11'e geçiş yapma şansına sahip olacaklar.

Bununla birlikte bazı yeni bilgisayarlar da Windows 11 yüklü olarak gelecek. Ancak yeni nesil işletim sistemini edinmek için bir başka seçenek daha olacak: Windows 11'i fiziksel kutuda satın almak.

Windows 11'in kutulu versiyonu ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Windows 11 Pro kutusu göründü

Windows 11 Pro versiyonunun perakende kutusuna ait görüntüler internete sızdırıldı. Kutunun ön yüzünde, ekranın ortasına taşınan Başlat menüsünün görüntüsü var. Arka tarafında ise işletim sisteminin öne çıkan özellikleri ve sistem gereksinimleriyle ilgili bilgilere yer verilmiş.

Haberin başında da belirttiğimiz üzere Windows 11, 5 Ekim'de yayınlanacak. Microsoft, tüm uyumlu bilgisayarların Windows 11'e ücretsiz bir şekilde yükseltilebileceğini söylüyor. Ayrıca, çıkış tarihinden itibaren dünyanın dört bir yanındaki mağazalarda Windows 11 yüklü bilgisayarlar satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim