Anlık Bildirim

Xiaomi çocuklara özel ürettiği akıllı saatini tanıttı

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi, çocuklara yönelik geliştirdiği Mi Rabbit Children’s Watch 2S akıllı saat modelini tanıttı. Cihaz şimdilik sadece Çin'deki kullanıcılara satılıyor.

Xiaomi çocuklara özel ürettiği akıllı saatini tanıttı Tam Boyutta Gör

Xiaomi, teknolojiyi çocuklarla buluşturmayı hedefleyen yeni akıllı saatini tanıttı. Mi Rabbit Children’s Watch 2S adı verilen bu cihaz şık olarak nitelendirebileceğimiz tasarımıyla dikkat çekiyor.

Şimdilik sadece Çin'de satılıyor

Mi Rabbit Children’s Watch 2S akıllı saat modeli 44 gram ağırlığında ve plastik bir gövdeye sahip. 240x240 piksel çözünürlüğünde 1.3 inçlik bir ekran sunan cihazda, daha pahalı rakiplerine kıyasla AMOLED yerine IPS panel kullanılmış. Saatte, IPX8 su geçirmez sertifikası ve hücresel bağlantı için SIM yuvası bulunduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Xiaomi çocuklara özel ürettiği akıllı saatini tanıttı Tam Boyutta Gör

Tek bir hoparlörün yanı sıra, Wi-Fi ve GPS özelliklerine de sahip olan Mi Rabbit Children’s Watch 2S'de, 7 günlük bekleme süresi sunan 600 mAh kapasiteli batarya mevcut. Şimdilik sadece Çin'de satışa sunulan akıllı saatin fiyatı ise 28 dolar olarak belirtilmiş. Uluslararası pazarlara sunulup sunulmayacağı konusunda ise henüz bir bilgi yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim