Anlık Bildirim

Xiaomi ilk 4K monitörünü tanıttı: Mi 27 4K Ultra Clear

Xiaomi, profesyonel kullanıma yönelik ilk 4K monitörünü resmi olarak duyurdu. Pantone sertifikasına sahip Mi 27 4K Ultra Clear, mükemmel renk doğruluğu vadediyor.

Xiaomi Mi 27 4K Ultra Clear tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji devi Xiaomi, merakla beklenen ilk 4K monitörünü sonunda tanıttı. Mi 27 4K Ultra Clear adı altında pazara giriş yapan model Dell gibi firmaların daha pahalı monitörleriyle rekabet edecek.

Profesyonel kullanım için tasarlan Mi 27 4K Ultra Clear, grafik tasarım ve video düzenleme işleri için ideal bir ürün. Cihaz 1.07 milyar renk görüntüleme kapasitesine sahip. Aynı zamanda VESA DisplayHDR 400 standardını karşılıyor ve TÜV Rheinland düşük mavi ışık sertifikası mevcut.

Xiaomi Mi 27 4K Ultra Clear tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Xiaomi'nin yeni monitörü 3840 x 2160 piksel çözünürlükte 27 inç IPS panel taşıyor. Pantone sertifikası bulunan monitörün ayrıca %99 Adobe RGB, %99 DCI-P3 ve %100 sRGB renk gamı desteği mevcut. Delta E <1 değeri sayesinde mükemmel renk doğruluğu sunuyor.

Fiyat etiketi de açıklandı

Cihazın bağlantı noktalarını iki HDMI 2.1, bir DisplayPort 1.4, iki USB-A ve 3.3 mm kulaklık girişi olarak sıralayabiliriz. Monitörün üzerinde aynı anda hem ses/video sinyallerini ileten hem de bağlı dizüstü bilgisayarı 90 watt güçle şarj edebilen USB-C bağlantı noktası da var.

Xiaomi Mi 27 4K Ultra Clear tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Xiaomi Mi 27 4K Ultra Clear eğimi ve yüksekliği ayarlamanıza izin veren ve ayrıca cihazı yatay moddan dikey moda aktarmanıza olanak sağlayan özel bir stand ile geliyor. Monitör, Çin'de 470 dolar fiyatla ön siparişe açıldı. Perakende satışlar başlayınca fiyatı 550 dolara yükselecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim