Anlık Bildirim

XPG LEVANTE sahiplerine ücretsiz montaj kiti

Alder Lake serisi Intel işlemcilerin çıkışından önce XPG soğutucu satın alan kullanıcılar, başlatılan program sayesinde bu işlemcilerle uyumlu montaj kitini ücretsiz olarak alacaklar

XPG LEVANTE Tam Boyutta Gör

Alder Lake tabanlı on ikinci nesil Intel işlemcilerin çıkışı ile birlikte ADATA XPG markası da yeni bir program başlatıyor. XPG LEVANTE soğutucu ürünleri satın alanlar hızlı bir şekilde yeni işlemcilere terfi edebilecek. 

XPG LEVANTE müjdesi

ADATA tarafından yapılan açıklamaya göre LEVANTE 240 ve LEVANTE 360 soğutucu ürünlerine sahip olanlar LGA 1700 montaj kitini ücretsiz olarak edinebilecek. Böylelikle, kullanıcılar XPG soğutucularını 12. nesil Alder Lake işlemciler çıkmadan önce almış olsalar bile bu kit sayesinde yeni nesil Intel işlemcilerle XPG soğutucularını kullanabilecekler.

Kullanıcıların ücretsiz montaj kiti almak için yapmaları gereken şeyse buradaki adresine gidip ilgili formu doldurmak. Formla birlikte XPG soğutucuya ek olarak 12. nesil bir Intel işlemci ve/veya bu işlemcilerle uyumlu bir anakart aldıklarını gösteren faturayı sisteme yüklemeleri yeterli. Bunun ardından XPG Müşteri Hizmetleri çalışanları kullanıcılarla iletişime geçerek gerekli bilgileri verecek. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim