Anlık Bildirim

2022 Kia Sportage, yenilenen iç ve dış tasarımıyla karşınızda

Bu yılın merakla beklenen otomobillerinden biri olan yeni nesil 2022 Kia Sportage yavaş yavaş açığa çıkmaya başladı. İlk olarak yenilenen Sportage'ın iç ve dış tasarımıyla karşı karşıyayız.

2022 kia sportage dış tasarım Tam Boyutta Gör

Yeni 2022 Kia Sportage'ın tasarımıyla ilgili meraklı bekleyiş bugün sona erdi ve Koreli marka tepeden tırnağa yenilediği SUV modelinin örtüsünü kaldırdı. Yeni Sportage'ın Avrupa'ya özel bir versiyonu da olacak. Bu versiyonu da ilk kez eylül ayında görme şansı elde edebileceğiz.

Yeni Sportage dış tasarım

Yeni Kia Sportage, markanın "Opposites United" isimli tasarım felsefesiyle tasarlandı. Bu kapsamda tasarım tarafında radikal değişimlerin yaşandığı modelin ön bölümünde petek desenlere ve siyah renge sahip geniş bir panjur bulunuyor. Panjurla LED farları ayıran bumerang şekilli LED gündüz farları da oldukça dikkat çekici. Alt bölümdeyse geniş bir merkez hava girişi ve sis farları bulunuyor.

2022 Kia Sportage, kuzeni Tucson kadar keskin çizgilere sahip olmasa da belirgin omuz çizgisi ve geniş çamurluklarıyla oldukça kaslı göründüğünü söylemek mümkün. Bunun yanı sıra arkadaki kelebek camın D sütununa doğru genişlemesi yeni Sportage'ı daha uzun gösterirken modern görünümüne de katkıda bulunmuş.

Yeni Sportage'ın arka bölümünde de boydan boya uzanan LED stop grubu ve geniş bir bagaj spoylerinin yanı sıra parlak siyah ve mat gri renklerden oluşan bir tampon tasarımı göze çarpıyor. 2022 Sportage'da yeni X-Line versiyonu da mevcut. Daha farklı bir ön tamponla gelen bu versiyonda tavan çıtaları da standart versiyona göre daha yüksek. Bunun yanı sıra Sportage X-Line'ın iç mekanında da farklı dokunuşlar mevcut.

2022 kia sportage iç tasarım Tam Boyutta Gör

Daha modern bir iç mekan

Yeni nesil Kia Sportage'ın iç mekanına baktığımızda bu alanda da dişe dokunur değişimler görüyoruz. Üç kollu direksiyonun hemen arkasında bitişik dijital gösterge ve bilgi-eğlence ekranlarından oluşan kavisli bir panel bulunuyor. Konsol boyunca uzanan tasarıma sahip, parlak siyah ve krom detaylarla bezeli havalandırma menfezleri de güzel bir bütünlük oluşturuyor. Konsoldaki bu detayın kapı içlerinin üst bölümünde de sürdüğünü görüyoruz.

2022 Kia Sportage'ın klima kontrollerinde fiziksel düğmeler yerine daha çok dokunmatik düğmelere yer verilmiş. Orta konsolda da shift-by-wire teknolojisiyle çalışan döner vites düğmesi tercih edilmiş. Öte yandan bu alanda akıllı telefon şarj ünitesi ve birçok fiziksel tuş bulunuyor. Motor start/stop ve mod seçici düğmeler bunlardan bazıları.

Tanıtım şimdilik yeni nesil Kia Sportage'ın iç ve dış tasarımıyla sınırlı. Teknik detaylar ve motor seçenekleriyle ilgili bilgi paylaşılmadı. Fakat daha önce PHEV yani şarj edilebilir hibrit sistemle test edilen bir prototipin olduğunu biliyoruz. Diğer detaylarla ilgili bekleyiş uzun sürmeyecektir. Gelişmeleri siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
45698 kez okundu.
58 kişi, toplam 61 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, sportage 2022 ve
2 etiket daha x-line kia suv
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim