Anlık Bildirim

PUBG: New State'ten iOS sahiplerine güzel haber: Ön kayıtlar Ağustos'ta başlıyor

Oyun dünyasının en popüler yapımlarından PUBG'nin yeni oyunu PUBG: New State'in App Store'da ne zaman ön kayıta açılacağı açıklandı. PUBG: New State'in çıkış tarihi ne yazık ki hala bilinmiyor.

PUBG: New State app store ios Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini orijinal battle royale PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS'un yapımcıları KRAFTON Inc'in yaptığı yeni PUBG oyunu PUBG: New State'in iOS cihazlar içine ne zaman ön kayıta açılacağı açıklandı.

Krafton geçtiğimiz saatlerde merakla beklenen PUBG: New State için iOS sahiplerien güzel bir haber verdi. PUBG: New State, Ağustos ayında iOS sahipleri için App Store üzeridnen ön kayıt aşamasına geçecek. Ne yazık ki net tarih açıklanmadı. Ayrıca Android için birkaç aydır ön kayıta açılan oyunun toplam ön kayıt sayısı 20 milyonu geçmiş durumda. Bu da oyun için büyük bir bekleyiş olduğunu gösteriyor.

Oyunun net çıkış tarihi de hala bilinmiyor ancak bu yıl sonunda gelmesi bekleniyor. Oyun için paylaşılan yeni videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

PUBG: New State Yeni Video

Battle Royale türünün öncüleri ve PUBG'nin yaratıcıları PUBG Studio tarafından geliştirilen PUBG: NEW STATE2021'de Android ve iOS'ta oynaması ücretsiz bir deneyim olarak piyasaya sunulacak. PUBG: NEW STATE, orijinal Battle Royale deneyimini yeniden yaratıyor ve onu mobil cihazlarda en gerçekçi battle royale deneyimini sunmak için geliştiriyor. Mobil oyun için en dinamik ve gerçekçi silah oyunu olmasının yanı sıra oyun, mobil oyunun sınırlarını zorlayan en yüksek rendering teknolojisine sahiptir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim