Anlık Bildirim

Yüksek kapasiteli Memory Stick'ler Sandisk'ten, Compact Flash ve Secure Digital

Yüksek kapasiteli Memory Stick'ler Sandisk'ten, Compact Flash ve Secure Digital alıcılar Sandisk Ultra II'ya

Sony'nin Pro serisine geçtikten sonraki itibarı gidirek yükseliyor. Bunun altındaki tek neden Sandisk'in artık Memory Stick lisansında ve gelişiminde ortak olması. Şimdiki yegane büyük gelişme ise 2 Gb kapasiteli Sony Memory Stick Pro'nun tanıtılması ve satılmaya başlanması. Bunun dışında ne yazık ki en düşük Duo Pro kapasitesi hala 512 Mb. Ancak Sandisk'in çabaları ile Duo Pro yani orjinal Memory Stick'e göre ufaltılmış ve hızlandırımış modeller artık Secure Digital rakiplerine karşı yaklaşık aynı maliyetteler.

Bir diğer dikkate değer Sandisk orjinal Ultra modelini geliştirerek hem Secure Digital hemde Compact Flash için rakiplerine göre 60x (9 mb yazma) ile 66x (10 Mb okuma) hızlarını tanıtarak liderliğini sürdürdü. Eğer sizde en hızlı CF kartı alarak dijital kameranızı hayata döndürmek istiyorsanız bu modellerden başkasına bakmayın. Çünkü bağımsız bir site olan dpreview.com en hızlı ve en geniş kapsamlı medyanın bu olduğunu geçtiğimiz aylarda kanıtladı. Çekim hızında iyileşme isteyenler ve özellikle 4 MP ve yukarsına sahip olanlarda ayrıca kesinlikle düşünmeliler.

Bir diğer medya kullanım alanı olan cep bilgisayarları kullanıcıları ise yine Ultra II modellere yönelmeliler çünkü bu değerler diğer tüm firmalarınkinden yüksek ve kısıtlı ramleri dışında CF yada SD tek çare olduğundan performans çok kritik faktörlerden.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim