Anlık Bildirim

2013: Infected Wars'ı denedik

2013: Infected Wars'ı denedik
Action Mobile Games tarafından iOS platformu için geliştirilen 2013: Infected Wars, Appstore'daki yerini aldı. Biz de yaklaşık iki yıldır geliştirilen bu yapımı donanimhaber.com ailesi adına denedik.

Mobil oyuncuları zombilerle dolu kıyamet sonrası bir dünyaya götüren yapım, Unreal Engine grafik motoruyla geliştirilen kaliteli grafikleriyle dikkat çekiyor. 2013: Infected Wars başarılı bir görselliğe sahip olsa da, karakter animasyonları pek de bekleneni veremiyor. Bu duruma zombi çeşitliliği konusunda yaşanan sıkıntılar da eşlik ediyor. 

2013: Infected Wars'da hikaye modunun yanı sıra, çok oyunculu bir modda bulunuyor. Oyunun Game Center entegrasyonu sayesinde, en fazla bir kişiyi yanınıza alarak zombilere karşı mücadele verebiliyorsunuz. Oyunda Marine, Sapper, Sniper ve Fire Support olarak adlandırılan dört farklı sınıf bulunuyor. Bu sınıflar arasında atak hızı ve atak gücü gibi çeşitli farklılıklar bulunuyor. 2013 Infected Wars'da 14 farklı silah oyuncuların beğenisine sunulurken, bu silahlar çeşitli yükseltmeler ile güçlendirilebiliyor.

Aksiyon odaklı bir TPS oyunu olan 2013: Enfected Wars'da kontroller sanal butonlar yardımıyla sağlanıyor. Daha önce dokunmatik ekranlı cihazlarda TPS ve FPS türündeki oyunları deneyen oyuncuların zorluk çekmeyeceği bir yapıda olan kontroller, bazı oyuncular için kısa bir alışma süreci gerektirebilir. Kontrol ayarlarında ise, hassasiyet ayarlarının dışında herhangi bir kontrol özelleştirme seçeneği yer almıyor.

Bölüm sonu canavarları dışında genelde aynı zombi inlemelerini duyduğumuz oyunun hikaye anlatımındaki seslendirmelerin kulağımızı tırmaladığını söylemek yanlış olmayacaktır. Kimi zaman gitarın eşlik ettiği oyunun müzikleri ise, oldukça başarılı. Genel olarak baktığımızda 2013: Infected War'ın ses unsurları mükemmel olmasa da, tatmin edici bir deneyim sunuyor. 

Mobil cihazınız için aksiyonun ön planda olduğu zombi temalı bir shooter oyunu arıyorsanız, 2013: Infected Wars'a göz atmanızda fayda var. Yapıma aşağıdaki Appstore bağlantısı üzerinden erişebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1910 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, iOS
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim